Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek imponál, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek imponál, ha egy srác verseket, novellákat ír?

Figyelt kérdés
És egy regényen is dolgozik. Mit gondoltok erről?

2022. dec. 29. 23:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
#10 nem tudom, én lány vagyok és a környezetemben nem csak a könyvmolyoknak tetszik. Az intelligens, művelt, romantikus lányok szokták értékelni.
2022. dec. 30. 11:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szép ha egy fiú ért ezekhez. Nekem mindenképpen tetszene, viszont a verssel én is hasonlóan vagyok mint az előttem válaszolók. Ha finoman, érzékien és nem egy romantikus filmbe illően írja le az irántam érzett érzelmeit, akkor mindenképpen egy kedves gesztus.

(Radnóti verseit kedvelem, szerintem gyönyörűen ír)

2022. dec. 30. 12:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak az imponáló, ha jó benne. Az esetek többségében ez nincs így.
2022. dec. 30. 21:51
 14/25 anonim válasza:
84%
Szerintem cuki
2022. dec. 30. 22:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy valaki korábban írta, ez így önmagában nem olyan sokat számít.
2022. dec. 31. 00:09
 16/25 anonim ***** válasza:
19%
A mai fiatal lányok ezt nem értékelik, sőt pont nem imponál nekik, hanem taszító tud lenni számukra.
2022. dec. 31. 00:10
 17/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha annyira nyálas, az taszít. Viszont amennyiben aranyos, nem a tengerekhez hasonlítja a szemem csillogását, az imponáló.
2022. dec. 31. 10:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok dologtól függ. Ha jó benne, akkor tetszene.:)
2022. dec. 31. 10:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Imponáló, mert engem is érdekel a költészet, az irodalom.
2022. dec. 31. 15:05
 20/25 anonim válasza:
85%

Micsoda meglepetés így újév közlekedtével egy ilyen kérdéssel szembetalálkozni, ugyanis én magam is ezen három irodalmi műfajban utazom, és én is tinédzser vagyok. Azt hiszem el tudlak látni pár jó tanáccsal.

Volt egy lány, akit nagyon szerettem. Így, hónapok távlatából nézve nem volt egy művészlélek, de (látszólag) kedves, szerény, csendes és gyönyörűszép. Természetesen verset, verseket kellett írnom neki, először titokban, majd miután egy pár lettünk, egyet meg is mutattam neki. Bizton' állíthatom, nem örült neki. Teljesen semlegesen reagált. Nem sokkal később véget is ért a dolog, ezzel kapcsolatban annyit, hogy újra titokban írok neki.

Ez ez én kis sztorim, egyáltalán nem azt jelenti, hogy te is erre vagy ítélve. Azt viszont muszáj tudatnom, hogy az nem pusztán a drága lányokból, az emberekből is kiveszni látszik a művészet iránti szeretet. Egyszerűen túl gyors már ez a világ ehez, a többségnek nincs ehez már lelke. Sajnos sok olyanban sem, akiben amúgy megvan a potenciál. Jó hír az, amit a kedves 10-es válaszoló írt. Mindig lesznek intelligens, (valódi) romantikus, mondhatni "művészlelkű" emberek, így lányok is.

Szerintem a nagy poéták szerelmeiknek írt költeményeikben, akár lírai műveikben nagyon gyakori az a tapintatosság, azok a finom szavak, az a tagadhatatlan hatás, vagy akár az a titokzatosság, melankólia ami a romantikus művészetre jellemző. Ha te ilyen sokat írsz, jó eséllyel te is képes vagy ilyet alkotni.

Fontos viszont, hogy ne zúdítsd a szerelmed, a költészeted a lányra CSAK AZÉRT, mert te költő vagy és szerelmes. Sajnos vagy nem, ez még mindig a való világ, de egyébként is, ha nem az lenne, egy jóféle romantikus regényben nem esnének azonnal egymásba a főhősök. Ugyanez érvényes lenne, ha semmi közöd sem lenne az irodalomhoz. Lassan, finoman. Aminek jönnie kell, az jönni fog. Ami nincs, azt nem érdemes várni.

Ha pedig barátom, olyan lányt találsz aki igazán vevő az irodalomra, jobb esetben a te irodalmadra (is), sőt netalántán ő maga is írogat, akkor bizony megfogtad az isten lábát xD.

Sok sikert és szórakozást, új tapasztalatokat kívánok mind az irodalomb, mind a nők komplex világában való barangolásban.

17F

2022. dec. 31. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!