Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek imponál, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek imponál, ha egy srác verseket, novellákat ír?

Figyelt kérdés
És egy regényen is dolgozik. Mit gondoltok erről?

2022. dec. 29. 23:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer egy srác írt nekem egy verset, amit amikor megkaptam, a fellegekben jártam, mert nem hittem el, hogy valaki ilyet csinál nekem/értem. Viszont a vers nagyon nyálas volt, és sajnos olyannyira kiábrándultam a fiúból, hogy nem nagyon kerestem többé... kissé szánalmasnak tartom ezt a szituációt. Viszont, ha tényleg jókat írsz, az csak imponálni tud.
2022. dec. 29. 23:14
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha alapvetően ez a hobbija, az tök jó. Az viszont már más kérdés, hogy mit szólnék, ha nekem írna valamit.
2022. dec. 29. 23:40
 3/25 anonim válasza:
34%

Határozottan NEM!

Számomra visszataszító…

2022. dec. 30. 00:09
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

Önmagában nem oszt vagy nem szoroz.

Ha megmutatja szívesen elolvasom, ha nekem ír örülök (szülinapomra unokahúgom saját kis köszöntőt írt nekem), de ennyi.

2022. dec. 30. 00:12
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem az irodalmat én is írok, ezért nekem imponál. Viszont csak akkor, ha jól ír. Ha nem, akkor az inkább kellemetlennek szoktam érezni.
2022. dec. 30. 03:41
 6/25 A kérdező kommentje:

Miért?

2022. dec. 30. 08:14
 7/25 anonim válasza:
11%
Mert a mai világban ne szerelmes leveleket meg verseket meg regényeket irogassunk…jó hogy nem galamb postával is kell hogy az megérkezzen az adott személyhez….írjon inkább messengeren egy cuki HOSSZU!!!!!! üzenetet. Azt legalább bármikor vissza lehet pörgetni
2022. dec. 30. 09:18
 8/25 A kérdező kommentje:

Mert ugye a levelet nem lehet újra elolvasni...

Nekem az a tapasztalatom, hogy a lányok a Messengert sem preferálják

2022. dec. 30. 09:42
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
#7 De miért baj az, ha valakinek ez a hobbija?
2022. dec. 30. 09:43
 10/25 anonim válasza:
19%
Legyen hobbi az nem gaz…de ha ezzel akar be vagodni valaki akkor maximum egy konyvmolynal válhat be. Egy mai lánynak ez 1000% hogy nem imponal
2022. dec. 30. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!