Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szeret még ez a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret még ez a lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok...középsulis vagyok!Elsőben amikor elkeztem a sulit 2hetre rá rámír egy lány és elkezd érdeklődni irántam ...minden jól alakult beismerte hogy tetszek neki és már a randira készültünk! Aztán a covid végett nem találkoztunk és nem is beszéltünk..covid után minden nap élőben felkerestem, bevallottam neki az érzéseim hogy meg mindig tetszik és megkérdeztem hogy érez e irántam valamit ...tisztára zavarba jött és csak annyit felelt hogy van barátja és azt kérte hogy felejtsük el egymást és éljük az életünket!

A múlt héten volt a szalagavatómk azóta nem beszéltünk egymással és random belém jött és most haragszik mert nem kértem fel táncolni....szerintetek mi zajlik most benne és érez még valamit irántam? Légyszi csak komoly válaszokat várok..köszi!

2022. dec. 16. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Tetszettel de nem akart semmit az hogy van pasija lehet kamu

Beledmegy es meg o hisztizik

Egy ilyen picsat ne is sajnalj

2022. dec. 16. 13:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha esetleg féltékennyé tenném kiderülne a valóság hogy szeret e vagy sem?
2022. dec. 16. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi értelme, többet ért a másik személy, pedig elvileg tetszettél neki.

Komolytalan és egy hisztis p... a.

2022. dec. 16. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg érez irantad valamit ha azt akarta hogy felkérd tancolni, vagy azt akarja érezni hogy még mindíg oda vagy érte
2022. dec. 16. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a válaszok nem tetszettek eléggé? https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
2022. dec. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!