Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik csak azt nem tudom hogy ő szeret e- mit tegyek a visszautasít?
Tudomásul veszed, és nem barátkozol vele többé.
Te nem barátként tekintesz rá, ha lenne valakije, zavarna. Főleg, ha áradozna róla.
Sajnos ezek nem mindig biztos jelek, mert vannak olyan csajok, ahol ez a viselkedés alap, és mindenkivel így viselkednek. Ettől függetlenül ők csak barátként tekintenek a másikra.
De annyiban egyetértek veled, hogy a nők többségénél ezek tényleg a vonzalmat mutatják.
A dalszöveg fontos, legyen értelmes és mindig tudd hogy amit posztolsz nem szakito zene, a klipet is figyeld, mert ha pl. 10 csaj táncikál benne egy pasinak, akkor bebuktad mert nem fog jot gondolni rolad... inkább Tankcsapda, Pokolgép, Ossian, Metallica, Scorpions... stb... azt is figyeld, ha van "válasz" annak mi a szövege...
Sajnos van egy rossz hirem... lehet rossz dal is a válasz, pl nem jössz be neki akkor "Szerelemröl szo sem volt" Zanzibár... de ilyen durva sztem egy csaj sincs... mindig figyeld a szöveget hogy a válaszod passzoljon... az ö válaszához... hát sok sikert ;)
Sajna mi megálltunk a chat elött, nem volt elég bátor hogy folytassuk... de a modszer tuti...csak bátorság... ja és szuper hogy barátok vagytok, de ne érezze azt hogy bármikor elérhet, mert akkor szomszédfiu maradsz... ez egy kifejezés.. szal miután zenéltél akár chaten TÜNJ EL EGY HÉTRE... TELEFONON IS... ha feltünik neki a fene megeszi hogy mit tett mivel bántott meg... ha késöbb megkérdi mondd hogy bocsi családi kiránduláson voltam, nem volt térerö sem...csaknem hiányoztam ;-)
Kb... és kicsit flörtölj vele... legyen jo veled lenni, legyél vicces szorakoztato... kedves... de kicsit titokzatos is... ha bejön a terv akkor fönyereményként fog gondolni rád pár honapon belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!