Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne elkezdeni?
Figyelt kérdés
10.-es vagyok, 16 éves. Van egy szép, Lara nevű 9.-es làny, akit màr év eleje òta nézegetek, viszont a karàcsonyi műsoron nagyon megtetszett, főleg ahogy énekelt. Amennyit màsoktòl tudok, hogy nagyon kedves is. Szetetnék vele beszélni, csak ugy nem egy évfolyam és ez az első ""szerelem"" lenni. Ezzel kapcsolatban szeretnék tanàcsot kérni.2022. dec. 14. 20:56
22/27 anonim válasza:
20# ebből még nem következik, hogy a lány is olyan beállítottságú, mint az apukája. De ebből lehet kis feszkó azért sajnos. Azon is múlik, hogy te, illetve az apukája mennyire vérmesen politizál.
23/27 A kérdező kommentje:
22: igen remélem ős olyan mint én, de ha még nem liberális akkor nem politizálok vele,
2023. jan. 1. 08:31
24/27 A kérdező kommentje:
Ő is
25/27 A kérdező kommentje:
Meg
26/27 anonim válasza:
Fiatalon még alakulhatnak is az ember politikai nézetei, hatunk egymásra, új szempontokat hallhatunk egymástól.
27/27 A kérdező kommentje:
Szerintem igazából három lehetőség van: vagy ő is liberális mint én és akkor a probléma tárgytalan, vagy nem az, de az érveimmel meg tudom győzni, (jogra készülök, úgyhogy jól vitázok) vagy ha esetleg nem, akkor nem politizalunk
2023. jan. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!