Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne elkezdeni?
Figyelt kérdés
10.-es vagyok, 16 éves. Van egy szép, Lara nevű 9.-es làny, akit màr év eleje òta nézegetek, viszont a karàcsonyi műsoron nagyon megtetszett, főleg ahogy énekelt. Amennyit màsoktòl tudok, hogy nagyon kedves is. Szetetnék vele beszélni, csak ugy nem egy évfolyam és ez az első ""szerelem"" lenni. Ezzel kapcsolatban szeretnék tanàcsot kérni.2022. dec. 14. 20:56
1/27 A kérdező kommentje:
16/fiù
2022. dec. 14. 20:58
2/27 A kérdező kommentje:
*szeretnék vele beszélni, de ugye nem egy évfolyammeg ez az első ""szerelem lesz""
2022. dec. 14. 21:04
3/27 anonim válasza:
Először csak beszélgess vele, aztán jöhet minden más.
4/27 anonim válasza:
A csajoknak bejön ha nem nyomulsz, de intelligens határozottsággal és fokozatossággal, érezteted velük hogy mi a szitu.Ez olyan pasis. Ahogy irják elöttem is, keveredj vele sűrűbben beszélgetésbe, lehetőleg legyen privát szférátok ehhez.Egy padon csak ketten pl, a lényeg a ketten.
...és ne stresszelj, lesz ami lesz. Ezt csak az mondhatja aki mer lépni.
Sok sikert!
5/27 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma màr tudtam beszelgetni vele
2022. dec. 15. 20:37
7/27 A kérdező kommentje:
Mi?
2022. dec. 16. 20:16
8/27 anonim válasza:
Szia! Szerintem rá is írhatnál. Pl a szünetben. Megkérdezheted, hogy mit csinál szilveszterkor, érdeklődj. Észre fogod venni a kölcsönös! :)
9/27 anonim válasza:
szerintem írhatnál neki szerelmes levelet:) tudom hogy ódivatú, de szerintem irtó menő lenne. már mint, az nagyon romantkius.. <3
10/27 anonim válasza:
Ha már valaha beszéltetek az szuper, most már ismerősként léphetsz oda hozzá, és mutathatod be magad, derítheted ki, hogy ő milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!