Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne elkezdeni?
Szerintem a szerelmes levél nem az, amit az ismerkedési fázisban bárki preferálni a mai világbaj, hatalmas égés is lehetne belőle. Az majd ha együtt vannak, a későbbiekben hatalmas mosolyt tud csalni az arcra. Én is vágytam ilyen levélre, de ha valaki az ismerkedés elején ilyennel indítana, tuti minimum egy távoltartási :D
Komolyra véve a szót, tanulj annak a 11-es esetéből, aki mára konkrétan zaklat engem. Írj rá bátran, de ha úgy veszed le, hogy nem akar beszélgetni, akkor hanyagold, nem mindig lehet olyan kedvében, DE! Később próbáld meg újra.
Az előttem lévőek jól szóltak. Kérdezd meg, hogy milyen napjai vannak, hogy telt az ünnep, mit tervez szilveszterre. Ha már itt tartasz, dicsérd meg a hangját, de sose legyél túl nyálas :)
Írj rá, beszélgess vele. Kérdezd meg milyen napja volt, vagy hogy mit csinált a szünetben, hogy telt a karácsonya, miket kapott, merre szilveszterezik, vagy dicsért meg hogy milyen szépen énekelt stb. Ha addig amíg vissza nem mentek suliba néha-néha tudtok beszélni üziben, akkor lehet kedvesebben viszonyul majd ahhoz, ha mondjuk a folyosón is odamész hozzá szünetben beszélgetni.
Ha alakulgat valami (ami nem baj ha elsőre inkább haverkodásnak tűnik, mert legalább közel kerülsz hozzá), akkor meg megkérdezheted, hogy van e kedve elmenni veled kávézni, sütizni, ha van felétek koripálya, akkor az is egy nagyon jó program lehet.
Ha meg már úgy pár hete beszélgettek, vagy ha most a szünetben írogattok, akkor egyszer meg is ölelhetnéd, hogy megnézd a reakcióját. (Pl most szünet után, hogy de rég láttad, vagy ha véletlenül (de ne legyen így) beteg lesz, akkor akkor is hasonló indokkal, ha a közeljövőben szülinapja/névnapja lesz, vagy egyszer csak úgy van kedved.
De esetleg megkérdezheted tőle, hogy játszik e valamilyen hangszeren is (sokan akik énekelnek gitároznak, zongoráznak vagy valamin játszanak is) és akkor az még egy beszédtéma. Ha csak poénból is de mondhatod neki ha játszik valamilyen hangszeren, hogy nem e tanít neked valamit, mert ezt személyesen tudom, hogy aranyos, ha van valami amit én tudok, a srác meg nem és megkér, hogy tanítsak én is neki valamit (lány vagyok, 9ben 11es barátom volt, aki mindennel menőzött hogy ő jobban tudja, szóval sztm ezt is kerüld, de tényleg cuki, ha van amiben éreztetve van, hogy a lány jobb)
Azzal meg ne foglalkozz, hogy nem egy évfolyam vagytok, mert lehet az még jobb egy kapcsolatnál, mintha évfolyamtársa lennél. Meg nemtudom nálatok hogy van, vagy a lány hogy gondolja, de én nálam például az évfolyamtársak már kisebb eséllyel indulnak, mert (lehet csak nálunk van így) nálunk a fiúk nem igazán a 10es szintű érettségnek felelnek meg(tisztelet a kivételnek)😅
Az meg hogy az első szerelem, az ne zavarjon, mert mindenkinek van első szerelem, nincs kőbe vésve, hogy az nem működhet, stb. Amúgy meg ha neki is te lennél az első barátja, akkor meg csak még különlegesebb lennél neki. Meg akkor ha eddig egyikőtöknek sem volt kapcsolata, akkor meg talán elfogadóbbak is vagytok a másikkal ha pl kicsit még új neki az egész, vagy ha valami nem úgy sikerül, mert egyikőtöknek sincs "tapasztalata"
De ha van kérdésed írhatsz nyugodtan, én is 10es vagyok (igaz én lány, de nem baj🙃), szóval hátha tudok segíteni❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!