Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi problémáim vannak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi problémáim vannak, hogyan vezessem le a stresszt amit ez okoz?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig szerelmes voltam egy lányba. Barátja volt, aztán szakítottak és nem sokkal később összejött mással. Kb. 1 éven át voltam szerelmes belé, de most, hogy összejött ezzel a másik sráccal már muszáj volt továbblépnem.

Felkeltette az érdeklődésemet egy másik lány. Az utóbbi 1-2 hétben többet dumáltunk és mondott olyan dolgokat amiket (mivel tetszik nekem) jelnek vettem. Bele láttam a beszélgetéseinkbe olyan dolgokat amik nem voltak ott, mert megtudtam, hogy barátja van. Mióta megtudtam nagyon szarul vagyok. Stresszes, feszült, szomorú, depis és kétségbeesett vagyok. Nem tudom mit csináljak. Csak ma, eddig 5-ször sírtam miatta. Azzal kapcsolatban van szükségem segítségre, hogy hogyan vezessem le a stresszt. Azt érzem, hogy legszívesebben szétverném a szobámat vagy akármit. Milyen jó, hatásos stresszlevezető technikát tudtok?

Ui.: járok terápiára, de oda csak a héten később megyek és addig is örülnék valami segítségnek.

19F

2022. dec. 11. 18:35
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem a sport az egyik legjobb stresszoldó dolog. Tulajdonképpen bármilyen mozgás jó, ad hock jelleggel is segít, mert egy intenzív edzés kivesz belőled minden feszültséget, illetve a rendszeres testmozgás is segít kiegyensúlyozottabbá válnod.
2022. dec. 11. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Önismeret és sport.
2022. dec. 11. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Valahogy tombold ki magad.
2022. dec. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!