Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy lany akinek nagyon bejovok, egy evvel alattam jar. De en egyaltalan nem viszonzom az erzeseit sajnos es ezt mar 4x elmondtam neki de meg mindig nem ertette meg, nyomul elegge ram. Nagyon aranyos egyebket es kedves tegnap csokit is vett nekem mert edzesen leserultem pedig mondtam, hogy nem kell (kellemetlenul erzem magam mert ennek szerintem forditva kene lennie). Ezek mellett mindig ir es keres. Nem szeretnem osszetorni a szivet mert nem erdemli meg de nem tudom mit tegyek. Osszejonni nem szeretnek vele.

De nagyon sajnalom szegenyt mert remenykedik.

2022. dec. 9. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Minek beszélgetsz vele, ha ír?

Ne válaszolj és kész.

2022. dec. 9. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem érti meg, akkor sajnos határozottabban kell vele közölnöd.
2022. dec. 10. 00:21
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha a szép szóból nem ért akkor csúnyábban kell elküldened őt. Nem írsz vissza neki, a csokit nem fogadod el tőle meg semmi mást sem, lerázod, ignorálod. Még akkor is, ha "barátkozik".
2022. dec. 10. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele beszélgetni és szépen mondd el neki hogy mit érzel.
2022. dec. 10. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!