Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, készen állnék e a kapcsolatra. Mit csináljak?
"a szulok nem nagyon orulnenek nekunk"
miért? fiatalnak tartanak hozzá, vagy
csak házasságban lehet csókolózni szerintük?
Az ilyen "értékrend" nagy teher tud lenni. Remélem lesz erőtök szembemenni ezzel, HA szükséges.
6# voltam.
A szülők első sorban a saját szexualitásukat szabályozzák, vagy inkább éljék ki. Legyenek boldogok, lihegjenek nagyokat az ágyban egymáson. Esetleg kérdezz rá, hogy milyen a jó szex szerintük?! :-D Sok fiatalt nyomorítanak a túl szigorú és szerintem eléggé életellenes szülői elvárások, úgyhogy ez ellen kicsit lázadj.
Meg vagy kicsit zavarodva, mi ez a szöveg, hogy egy ilyen kapcsolat sokáig tart? :-) Már unod, vagy nem tartod helyén valónak?
Az én családomban mindenki úgy viselkedett, mintha nem létezne szex. Senki soha meg nem simogatta, puszilta, táncoltatta másikat. Én meg az ébredő szexualitásommal ezt úgy fordítottam le, hogy biztos nem vagyok normális. Elcseszett hülye is lett belőlem. Szóval ez nem játék. Remélem a te sorsod nem ilyen terhelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!