Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, készen állnék e a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, készen állnék e a kapcsolatra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiu baratom akit regota ismerek de csak most egy par honapja kezdtunk el ugy jobban beszelgetni. Minden nap beszelunk, es nagyon jol elvagyunk aranyos srac.Egyszer szoba jott hogy van ilyen pocky game (nemtudom ismeritek-e, japan kaja ugx nez ki mint egy ropi csak csokiba van martva)es azzalszoktak olyat jatszani hogy valaki a szajaba veszi es a masiknak ugy kell megennie.szoval ez volt a tema es akkor elkezdtunk igy komolyabban beszelgetni es megkerdezte hogy koran lenne e a smarolashoz (4.tali) ugy hogy elotte meg ilyenrol nem annyira volt szo.de nemreg elmentunk (pestre) ketten, vonattal 2-3 oras ut es odahuzott magahoz meg minden aztan amikor ketten maradtunk a fulkebe lekapott,utana ott pesten nem egyutt voltunk mindketten mentunk a sajat dolgunkra(sok kozos baratunk van, csak o a fiutarsasaggal volt en meg a lanyokkal)de egyutt mentunk haza masnap es aznap tobbszor is megcsokolt. A kapcsolatrol annyit beszeltunk hogy kb mennyi ido utan mondjak azt az emberek hogy jarnak es arra jutottunk hogy lehet meg koran lenne (vagyis igy gondolom) viszont olyan mintha egyutt lennenk de meg igy hivatalosan nem. Szoval most nem tudom mit gondoljak vagy mit csinaljak egyaltalan. Valaki velemenyeket, otleteket?

#csók #kapcsolat #Nem állok készen a kapcsolatra
2022. dec. 5. 10:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Es 6# jol gondolod, tenyleg nem igy van. Nem akarkinek engedem meg,szerintem igy is van, koszonom♡
2022. dec. 6. 19:11
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

"a szulok nem nagyon orulnenek nekunk"

miért? fiatalnak tartanak hozzá, vagy

csak házasságban lehet csókolózni szerintük?

Az ilyen "értékrend" nagy teher tud lenni. Remélem lesz erőtök szembemenni ezzel, HA szükséges.

6# voltam.

2022. dec. 6. 19:53
 13/15 NTBS ***** válasza:
Kérdez rá ő mit akar.
2023. febr. 16. 12:29
 14/15 anonim ***** válasza:

A szülők első sorban a saját szexualitásukat szabályozzák, vagy inkább éljék ki. Legyenek boldogok, lihegjenek nagyokat az ágyban egymáson. Esetleg kérdezz rá, hogy milyen a jó szex szerintük?! :-D Sok fiatalt nyomorítanak a túl szigorú és szerintem eléggé életellenes szülői elvárások, úgyhogy ez ellen kicsit lázadj.

Meg vagy kicsit zavarodva, mi ez a szöveg, hogy egy ilyen kapcsolat sokáig tart? :-) Már unod, vagy nem tartod helyén valónak?

Az én családomban mindenki úgy viselkedett, mintha nem létezne szex. Senki soha meg nem simogatta, puszilta, táncoltatta másikat. Én meg az ébredő szexualitásommal ezt úgy fordítottam le, hogy biztos nem vagyok normális. Elcseszett hülye is lett belőlem. Szóval ez nem játék. Remélem a te sorsod nem ilyen terhelt.

2023. febr. 16. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Kicsit ez már a te magánügyed, úgyhogy nagyon nem baj, ha szülők nem örülnek. Igenis, te választottál olyat, aki neked tetszik, és legyen annyi tartásod, hogy ők ebbe ne nagyon akarjanak beleszólni, és ne érdekeljen, ha nem tetszik nekik. Vagy akkor érveljenek, hogy mi bajuk Bélával, és majd meggondolod, hogy figyelembe veszed-e. Szerintem ez, az ő elvárásaik és a te pozitív élményed, illetve szexualitásod közötti ellentét zavar téged.
2023. febr. 16. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!