Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, készen állnék e a kapcsolatra. Mit csináljak?
Mennyi idő után mondják az emberek, hogy járnak?
Engedjétek el ezt, hogy ki mikor definiálja a kapcsolatot. Nincs olyan, hogy 10. csóktól járunk, 4. randin le kell kapni a csajt. Bullshit.
Beszéljétek meg, és járjátok a saját utatokat. Ha az első randin jöttök össze, akkor első randin jöttök össze. Nincsenek határidők, kötelezettségek. Az a fontos, hogy egymással megbezséljétek, hogy mit akartok, mit terveztek.
Figyelj az érzéseidre. Ha jól esett a csók Vele, akkor tök jó, szerintem már most is jártok. De ha meg csak kíváncsiságból csókolóztatok, és ő mondjuk neked nem jelent semmit, akkor ne legyetek együtt. De akkor ne is csókolózzatok. Lefeküdni is akkor kell vele, ha már mindketten úgy érzitek, hogy itt az ideje.
Szerintem egyébként ez egy szépen kezdődő kapcsolat, szerintem nyilvánítsátok ki egymás felé, hogy ti már egy pár vagytok.
De nem egészen értem, mi más lett volna a cél, mint hogy ez legyen belőle? Ha tudtok jól beszélgetni az szuper.
Sok boldogságot! 49f
En is valahogy igy gondolom, es eleg regota tetszik.... csak nem vagyok biztos benne hogy jo otlet lenne e
De koszonom szepen a valaszokat!♡
Igazabol az a helyzet hogy azert vannak keddeseim mert mindketten vallasos csaladba szulettunk, es ezalatal ismerjuk egymast, es ezert van nagyoon sok kozos baratunk is mindenfelol.
Szoval igazabol az a kerdeses hogy a kapcsolatra igent mondanek e mert a szulok nem nagyon orulnenek nekunk, meg ilyenek, raadasul egy ilyen kapcsolat altalaba nagyon sokaig tart. Szoval 8# és 9# pont ezert kerdes, mert soha nem tetszett meg igy senki mint o es ezert gondoltam ra hogy mi lenne ha osszejonnenk. De egyebkent egyre jobban ugy tunik hogy osszejovunk. Koszonom szepen a tartalmas es segito valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!