Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tanácsolnátok egy 14...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok egy 14 évesnek, aki beleszeretett egy 38 éves férfibe?

Figyelt kérdés
A férfi úgy néz ki szereti.
2022. dec. 4. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%

"a vázolt helyzetnek SEMMI köze a pedofíliához."

A nőknek nem számítanak a tudományos tények. Rettegnek a férfiaktól, akik a fiatalokat szeretik, akkor viszont szeretik őket, ha a férfi is akarja őket. De ha más lányról van szó, vagy fiatalabbról mint ők, akkor NEHOGY, menekülj. Közben megkérdezed őket: "Hát, én nekem tapasztalt idős kell, korkülönbség minimum 10 év."

2022. dec. 4. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Felejtse el, de tényleg. Könnyen rossz lehet a vége.

Egyébként attól, hogy valami a törvény szerint nem bűncselekmény, még lehet káros. Imádom, mikor mondják, hogy ez nem pedofília, ami amúgy igaz is, de ettől függetlenül a kihasznált 14 éves lány élete végéig hordozhatja magával a traumát. 13 éves lánynál bűncselekmény, 14 évesnél nem, az eredmény viszont mindkét esetben egy lelkileg összetört lány.

2022. dec. 4. 21:20
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Hogy keressen helyette inkább egy fiút a 13-17 éves korosztályból, vagy maradjon egyedülálló!
2022. dec. 6. 00:40
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen korban hajlamos az ember ilyen szerelemre :-). Én fiúként a magyar tanárnőmbe voltam szerelmes, meg színésznőkbe. Szerintem ezzel semmi probléma nincs. Az más kérdés, hogy egészséges-e, ha ebből valódi párkapcsolat lesz. Erről azt gondolom, hogy nem. De ha akkora a lángolás és kölcsönös, akkor igen, legyenek közös programjaik, és majd meglátják pár év múlva. Az megint más kérdés, hogy az a férfi, aki 38 évesen egy 14 éves lányt szeret, az azért fura. Miről tudnak beszélgetni? Vagy csak szexuálisan érdekes számára a lány?

Én a lánynak azt tanácsolnám, hogy szeresse, rajongjon, de várjon két évet azzal, hogy ebből kapcsolat legyen. Esetleg csókolózhatnak, max.

50f

2022. dec. 6. 14:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem, hanem rajongás...

Abszolút jellemző a tini lányokra.

2022. dec. 6. 14:52
 16/18 anonim válasza:
100%
Felejtős
2022. dec. 12. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
39%
30 eves ferfival meg a 18 evesek se allnak le. Erdekes ez a vilag meg beteg ia.
2022. dec. 12. 14:07
 18/18 anonim ***** válasza:
87%

Bocs, de te miről beszélsz? :D A 30as éveimben egy átlagos évben több tinivel voltam, mint anno tiniként összesen. Pedig nem voltam akkor sem lúzer. De a fiatal lányok igenis buknak a sikeres férfiakra, és 30 felettre már elválik az ocsú a búzától.

2022. dec. 13. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!