Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy tesi tanárom és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy tesi tanárom és Piszok Jól néz Ki! 38 éves és megyünk Kirándulásra Jovohet utan vonattal es az lenne a kerdesem ha melle ulnek es ha mondjuk elaludnek es neki dolnek veletlen akkor ot nem zavarna?

Figyelt kérdés
Elnezest az ekezetek miatt nem szeretem Oket Kirakni😁😅

2022. jan. 18. 13:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
de zavarni fogja.
2022. jan. 18. 13:23
 2/31 anonim ***** válasza:
92%

Mi anno mgdugni akartuk a tanárunkat, nem nekidőlni. :D

Amúgy meg sok mindentől függ, milyen a viszony a tanárral, kikkel lesztek egy fülkében stb. Egy ártalmatlan vállnak dőlés talán még belefér, de lehet, hogy szépen megfog és a másik oldalra dönt. Inkább az utóbbi a valószínű.

2022. jan. 18. 13:25
 3/31 anonim ***** válasza:
91%
Beteges vagy . SEMMI sem lehet köztetek. Ha lenne akkor az egész karrierje menne a kukába, Ő meg a rácsok mögè. Szánalmas mikor tini lányok felnőtt férfiakat zaklatnak.
2022. jan. 18. 15:05
 4/31 A kérdező kommentje:

Álljunk meg a menet! Először Is tisztázzunk valamit! Én nem akarok tőle semilyen kapcsolatot csupán baráti kapcsolatot szeretnék tőle!

Ja és hogy neki dőlni ne úgy vegyétek hogy most jajj felizgulok mert neki dőltem! Nem! Hanem egy szép kényelmes párna kell nekem a vonaton!😇

2022. jan. 18. 15:47
 5/31 A kérdező kommentje:
És a viszony a tanárommal nagyon Jó! Kedves vicces, és Jól bánik velem! Igaz elveszi tesi órán a telefonom mikor telefonozok de ez engem nem zavar de mikor nem telefonozok lássa, és akkor úgy nem veszi el! Szóval Joban vagyunk a tanárral!
2022. jan. 18. 15:48
 6/31 A kérdező kommentje:

Meg amúgy mesélek nektek valamit egyszer tesi órán úgy tettem mint ha aludtam volna a Padon a tanárom költögetett Hallottam

Aztán abba hagyta és rám ült majdnem a Fenekemre ült Xddd de oldalt voltam úgy hogy a derekára ült és ott rugózott mondta de jó párna vagyok Xddd😂😂😅😅

2022. jan. 18. 16:01
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Először eszembe jutott még aranyos is lehet, de alsóban max, de szerintem elég beteges ne haragudj.
2022. jan. 18. 16:15
 8/31 anonim ***** válasza:
95%

Te csak ábrándozz nyugodtan.

Ő a felnőtt, neki kell észnél lennie.

2022. jan. 18. 16:30
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy piszok jól néz ki a tesitanárod de neked az írásod alapján sokkal nagyobb szükséged van egy magyar tanárra!
2022. jan. 18. 17:23
 10/31 anonim ***** válasza:
34%

9-es! Gondolom, te is gyakoriztál nyelvtanórán.😜

"Lehet" után vessző, "tesitanárod" után szintén vessző, magyartanárt pedig egybeírjuk.😉

2022. jan. 18. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!