Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Tehát volt egy egy éves kapcsolatom, igen nehéz volt ez az egy év. Azóta lassan fél év telt el és eddig azt éreztem nem tudtam túllépni. Igaz még bennem van, hogy de jó volt stb, de vele úgy se kezdeném már újra, ennek több oka van, de szerette volna. Nos nemrég megismertem egy fiút, akiben van valami és vele szívesen komoly kapcsolatba kezdenék, ha úgy alakul. Nem gáz ennyi idő után, hogy még csak épp fél év fog eltelni?2022. dec. 1. 19:35
1/3 anonim válasza:
Gáznak nem gáz. De ha nagyon nem tudtál túllépni a szakításon, ne kezdj bele új kapcsolatba még. Ha viszont még benned van azért, de már nem annyira, akkor vágj bele az újba, és elfelejted az előzőt.
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan folytasd azzal akit nemrég megismertél
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
2022. dec. 2. 00:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!