Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Röviden: az egyik barátom lefeküdt egy csajjal (be volt rúgva), de semmi nem volt köztük, egyikük sem érzett semmit a másik iránt. Nekem most tetszik az a csaj, és valószínűleg ebből lesz valami hosszabb. Tudom, hogy minden ember más, de ilyankor ti mit csinálnátok? Nem akarom megbántani a barátom, nem is akarom, hogy rosszba legyünk emiatt. És most nem tudom, hogy a lány miatt megromlana-e a kapcsolatunk, vagy hogy ez után barátjának tekintene-e.2022. dec. 1. 18:35
1/1 anonim válasza:
"... de semmi nem volt köztük, egyikük sem érzett semmit a másik iránt."
Nem értem a kérdést egyáltalán.
Nem lesz belőle galiba, mert nem voltak egymásba szerelmesek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!