Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, milyen számotokra a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen számotokra a tökéletes fiú barát?

Figyelt kérdés

A tökéletes pár?

Kinézetre, stílusra, belsőre?

Hány éves?

Milyen lenne vele a tökéletes randi?

Miket csinálhatok ezzel a baráttal/pasival?

Milyen programokat?

Kérlek írjatok kort is.

2022. nov. 22. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

"tökéletes fiú barát?"

- Nincs és sosem volt. Passz. Nincs rá különösebben szükségem.

"A tökéletes pár?"

- Pontosan olyan, mint a párom.

"Kinézetre, stílusra, belsőre?" (Innentől gondolom a páromra -a tökéletes párra- vonatkoznak a kérdések, de szólj ha tévedek)

- Nálam picit magasabb. Barna haja, kék szeme van. Szeplős és gyönyörű a mosolya. Alkata átlagos. Van rajta felesleg de izmos is. általában farmer/szabadidőnadrág, póló/pulcsi, sportcipő a "stílusa", ha erre gondolsz. De nyilván alkalomtól is függ. Belsőleg nézve: sokszor nem egyszerű eset, de egyébként hatalmas szíve van, okos, figyelmes, hűséges és természetesen nagyon szeret, amit folyamatosan éreztet is velem.

"Hány éves?"

- Lassan 22

"Milyen lenne vele a tökéletes randi?"

- Igazából teljesen mindegy, csak legyünk kettesben és érezzük jól magunkat. A hely és a program teljes mértékben mellékes.

"Miket csinálhatok ezzel a baráttal/pasival?"

- Te semmit. Bár ezt a kérdést nem igazán értem.. :D

"Milyen programokat?"

- Ezt se nagyon tudom hova tenni.

"Kérlek írjatok kort is."

- kor

(Na jó, 20)

Így dióhéjban. Nem akartam hosszabb regényt írni, egyébként se tudom mihez kezdesz ilyen információkkal. De ha valami részletesebben érdekel, válaszolok még szívesen. 😃

2022. nov. 22. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

a tökéletes pár?

figyelmes, számíthatunk egymásra, megértő, megmondja ha valami nem okés velem (de szigorúan segítő szándékkal, és kedvesen közli), tudunk együtt nevetni, szeret velem lenni, de van más is, amivel el tudja foglalni magát, lehet vele baromkodni és komolyan beszélgetni is

Hány éves?

Milyen lenne vele some sort of tökéletes randi?

Miket csinálhatok ezzel some sort of baráttal/pasival?

2022. nov. 22. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül küldtem el, bocs

Velem egykorú

Tökéletes randi? Feküdni a játszótéren a pókhintában, csillagokat nézve, zenét hallgatva, közben beszélgetve vagy hallgatva :'D

Igazából mindegy, lényeg hogy jól érezzük magunkat.. a mozi és az étterem amik nem tetszenek

2022. nov. 22. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, aki nem tökéletes, emberből van. Mi se vagyunk tökéletesek. Emberek vagyunk hibákkal, negatív tulajdonságokkal is, de ha ott van az igyekezet,hogy javítsunk rajta, sokkal jobb.

Mindenesetre egy őszinte, bátor és vicces fiú nagyon vonzó lehet, közel áll a "tökéleteshez" :D

2022. nov. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!