Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon elrontottam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Ma délután együtt töltöttünk egy kis idő, amég hazamentünk, meg utána is setalgattunk kicsit meg a mekiben is ettünk eggyet. Út közben ilyen poenosabb módon úgymond "beszologattunk" egymásnak, cukkoltuk a másikat stb. Viszont mikor elváltunk, azon kezdtem gondolkozni, hogy talán kicsit sok voltam, és az jöhetett le neki hogy egy flegma lány vagyok. Picit szoktam flegma lenni, de csak azokkal akiket közel érzek magamhoz, és tudom hogy nem könyveknek el rossz embernek. Azt tudom, hogy nem gondol egy bunkó embernek, de lehet most ezzel, hogy cukkoltam friend-zonoltam magam? Az is szóba került, hogy mondta hogy szerinte tök jó hogy beszédes csaj vagyok, de őneki ha barátnője lesz, nem biztos hogy egy beszédes csajt választana, meg azt is mondta hogy tök jól össze illünk az egyik osztálytársammal mert mindketten beszédesek vagyunk. Talán tényleg túlzásba vittem a "flegmazast"?

#fiú #Van még remény?
2022. nov. 21. 17:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon
2022. nov. 22. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Ja
2022. nov. 22. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Nyugodtan megkérdezheted, ráírhatsz, hogy : ugye nem voltam sok legutóbb? Én jól éreztem magam.

Vagy csak tovább flegmázva ráírsz, "úgy találkoznék veled, hogy tovább hecceljelek!" vagy ilyesmi

vagy csak simán írsz neki valami kedveset, ami nem flegma, hogy lássa, tudsz te másmilyen is lenni.

viszont az, hogy így kimondta, hogy ő neki nem ilyen beszédes barátnője lesz, az kicsit rossz jel. Bár ezt még simán meggondolhatja, ha amúgy jól elvagytok. De ha mondjuk képes vagy rá, akkor lehetsz egyszer kevésbé cserfes is.

sok boldogságot!

49f

2022. nov. 28. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Na ebből már nem lesz több.

Hiába kerdezoskodsz a gyakorin,

1 hét telt el, ennek annyi.

2022. nov. 28. 17:30
 15/15 NTBS ***** válasza:
Szerintem nem. De őt kell(ene) megkérdezni.
2022. nov. 28. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!