Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam?
Szóval van egy srác akivel már kb egy fél éve beszélgetek, és korábbról is ismertük egymást, és egyszer haza kísért utána meg volt egy randink. És én teljesen beleszerettem... Az egyik legjobb lány barátnőjére féltékeny lettem és ezért elmondtam mindent a srácnak hogy én mennyire szeretem őt es hogy feltekeny vagyok. Es azt beszeltuk hogy tovabbra is jo lesz a viszonyunk csak nem beszélünk annyit. Na mindegy a lényegre térek, egy iskolába járunk, es valószínűleg minden nap látom. És valahogy vissza kell szereznem, mert egyszerűen hiányzik. Vagy szerintetek el kéne felejtenem?
( Igyekeztem rövidre fogni)
Egy lány nem tud "visszaszerezni" egy fiút.
Maximum azt tudod, hogy megpróbálod értelmesen tölteni az életedet és a fiú esetleg meggondolja magát.
A női visszaszerzés a hollywoodi filmekkel ellentétben nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!