Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon elrontottam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác akivel már kb egy fél éve beszélgetek, és korábbról is ismertük egymást, és egyszer haza kísért utána meg volt egy randink. És én teljesen beleszerettem... Az egyik legjobb lány barátnőjére féltékeny lettem és ezért elmondtam mindent a srácnak hogy én mennyire szeretem őt es hogy feltekeny vagyok. Es azt beszeltuk hogy tovabbra is jo lesz a viszonyunk csak nem beszélünk annyit. Na mindegy a lényegre térek, egy iskolába járunk, es valószínűleg minden nap látom. És valahogy vissza kell szereznem, mert egyszerűen hiányzik. Vagy szerintetek el kéne felejtenem?

( Igyekeztem rövidre fogni)

2022. aug. 25. 06:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várj egy kicsit. Mikor 13 éves leszel, már más fog érdekelni.
2022. aug. 25. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt el.
2022. aug. 25. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:
De ha volt egy randitok, akkor te is tetszel neki, nem? Akkor meg miert nem beszéltek? Vagy csak en nem ertem? :D
2022. aug. 25. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy lány nem tud "visszaszerezni" egy fiút.

Maximum azt tudod, hogy megpróbálod értelmesen tölteni az életedet és a fiú esetleg meggondolja magát.

A női visszaszerzés a hollywoodi filmekkel ellentétben nem működik.

2022. aug. 25. 12:02
 5/5 A kérdező kommentje:
3-as: azért nem beszélünk mert így láttam jobbnak és megmondtam neki. Es itt rontottam el az egészet.
2022. aug. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!