Sürgősen rendbe kéne hoznom a hajam! Tippek esetleg? (többi lent)
Sziasztok!
Pár napja jött az ötlet, hogy mi lenne ha a fekete (festett) hajamból csinálnék egy Money Piece stílusú hajat. (aki esetleg nem tudná az milyen: elöl van a hajon két leválasztott rész ami más színű pl. szőke, világosabb barna stb)
A lényeg, hogy elég hülyén csináltam beismerem, a tescoban vettem egy Syoss 13_5-ös Platinum Világosítót, aminek az eredménye egy vöröses narancsárgás haj lett, aminek nem feltétlenül örültem. (persze mire is számítottam)
Ezek után gondolkodás nélkül vettem egy hamvasító festéket, ugyan úgy a Syosstól ez a termék a 12_59-es Hűvös Platina szőke volt.
Ez már valamennyire kihozta a vörös színt, mostmár jobban hajlik a szőkére, de még mindig eszméletlenül sárga beütése van.
Ebben az esetben szerintetek mit tehetek?
(Tudom, nem igazán gondoltam át az egészet, de most itt ülök tanácstalanul…)
Esetleg fessek rá még egy szőke festéket?
A fodrász ötletet már elvetettem, mert itt ahol lakok kb 2hónap után adnának időpontot, nekem meg S.O.S. ötlet kéne.
Nem kérek negatívat, tisztában vagyok vele, hogy baromságot műveltem:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!