9-be megyek és nagyon sürgösen szeretnék hosszú hajat most a vállam alá ér 1 centivel! Milyen házipatika vagy ilyesmi van amivel gyorsabban nőhet a hajam?
Reggel este 4 perc maszírozás 1 hét 1-1,5 cm egy hónapja csinálom + hetente egy éjszaka ricinusolaj ( patikákba pár száz forint) és 1 hónap alatt 5(!!) cmt nőtt
Tudom hogy hajfüggő de egy próbát megér!!
Ha töredezett,akkor inkább vágasd le teljesen,hogy egészséges legyen,és kezd el az egészséges hajat növeszteni! Amúgy sampon + balzsam az alap felszerelés,ha majd hosszú hajad lesz,nem árt a végeket + olajjal táplálni.
Hidd el nekem,töredezett hajat növeszteni az egyik legrosszabb dolog(tapasztalatból mondom). Én is a váll ölé érő,rövid hajamat növesztettem le mell alá érőre,úgy,hogy egyszer sem voltam fodrásznál!
Hát soha senkinek nem kívánom,hogy hogyan nézett ki :(
Szóval,vágasd le,amit le kell,indulj szép egészséges hajjal a növesztésnek! Sokkal többre fogják értékelni,ha szép ápolt hajad van,mintha el van törve.
Köszi a válaszókat!
Betartom csak, ha most vágatok belőle nagyon rövid lesz.
A töredezett részt a jóisten se ragasztja össze, azt le kell vágni. Sampon, balzsam, argánolaj, illetve van, akinek bejött a Panthenol spray.
Kipróbálom!!! :)
Mindenkinek ment a zöldpacsi. 👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!