Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Ma délután együtt töltöttünk egy kis idő, amég hazamentünk, meg utána is setalgattunk kicsit meg a mekiben is ettünk eggyet. Út közben ilyen poenosabb módon úgymond "beszologattunk" egymásnak, cukkoltuk a másikat stb. Viszont mikor elváltunk, azon kezdtem gondolkozni, hogy talán kicsit sok voltam, és az jöhetett le neki hogy egy flegma lány vagyok. Picit szoktam flegma lenni, de csak azokkal akiket közel érzek magamhoz, és tudom hogy nem könyveknek el rossz embernek. Azt tudom, hogy nem gondol egy bunkó embernek, de lehet most ezzel, hogy cukkoltam friend-zonoltam magam? Az is szóba került, hogy mondta hogy szerinte tök jó hogy beszédes csaj vagyok, de őneki ha barátnője lesz, nem biztos hogy egy beszédes csajt választana, meg azt is mondta hogy tök jól össze illünk az egyik osztálytársammal mert mindketten beszédesek vagyunk. Talán tényleg túlzásba vittem a "flegmazast"?
"mondta hogy szerinte tök jó hogy beszédes csaj vagyok, de őneki ha barátnője lesz, nem biztos hogy egy beszédes csajt választana, meg azt is mondta hogy tök jól össze illünk az egyik osztálytársammal mert mindketten beszédesek vagyunk. "
Nem kell ahhoz flegmának lenned, hogy friendzoneold magad, valamiért ezzel már abba sorolt
2022. nov. 21. 17:56
2/15 anonim válasza:
Kövi alkalomkor kiderül
2022. nov. 21. 18:03
3/15 anonim válasza:
Én pl imádom az ilyen lányokat akikkel lehet hülyéskedni. De nekem is van olyan lány ilyen téren aki barát zónás marad. Nem tudom az okát, de nem tudnám elképzelni, hogy bármi komolyabb legyen. Hiába jön be belsőre és külsőre is. Míg más ilyen lányért meg egyszerűen meghalok.
Persze egy negatív tapasztalatból adódóan, ha egy ilyen lány bepróbálkozna nálam, hiába nem úgy tekintek rá én megadnám az esélyt. Egyszer volt egy helyzet mikor nem léptem. Ez 8 éve volt, mai napig bánom, soha nem tudom meg, hogy mi lett volna ha... Azóta ha bármi hasonló van én nyitott vagyok.
2022. nov. 21. 18:31
4/15 anonim válasza:
Ahogy az első írta, azzal hogy a srác kimondta nem szeretne beszédes csajt és közben megdicsért hogy milyen jó hogy beszédes vagy… én ellentétet érzek ebben. Ezzel vagy kioffolt téged, vagy ő sem tudja mit akar… vagy mindkettő - és ebben látom a legnagyobb potenciált. Ugyanis aki tudja mit akar, nem mondja el hogy több vasat tart a tűzben
2022. nov. 21. 18:50
5/15 anonim válasza:
Egyszerűen nem vagy az esete, már ami a személyiséget illeti. Nem rontottál el semmit, egyszerűen nincs kémia, van ilyen.
A flegmázós dolgot szerintem túlgondolod, a cukkolás kölcsönös volt, és ha ott nem érzékelted, hogy valamit túlságosan magára vett volna, akkor valószínűleg nincs semmi baj. De ha mégis ettől tartasz, majd legközelebb jobban gondold át, mit mondasz.
4: Szerintem az ellentét oka az, hogy barátként tekint rá, és így, barátként tök jó, hogy beszédes, de kapcsolatban már annyira nem örülne neki.
2022. nov. 21. 19:02
6/15 anonim válasza:
Hülyeség. Ha egy pasi belezúg egy csajba, akkor a csaj mindegy mit csinál, mennyit beszél, a világ legnagyobb szemete is lehet...a pasi akkor is bele lesz zúgva. Ne loholj utána és pláne ne próbálj az elvárásai szerint viselkedni, mert felesleges.
2022. nov. 21. 19:05
7/15 anonim válasza:
Nagyon, de nem baj, mert úgyis meg fog rakni a fiúcskád, ha akarod.
2022. nov. 21. 19:16
8/15 anonim válasza:
Legfontosabb: a remény maradjon meg benned
2022. nov. 21. 23:08
9/15 anonim válasza:
Szerintem vagy játszik veled, hogy: 'Ha azt mondom mással jobban passzolna, akkor jobban kapar' vagy barátként könyvelt el.
2022. nov. 22. 08:43
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem a cukkolással volt baja egyszerűen túl "beszédes" vagy neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!