Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan rontottatok el szerelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rontottatok el szerelemi vallomásokat?

Figyelt kérdés

Hogyan sültetek fel a szerelem vallással?

Milyen kínos szituációba kerültetek, amikor szerelmet vallottak nektek?

Hány évesek vagytok, milyen neműek?

Ha itt nem szeretnétek, akkor megirhatjatok privátban is.

2022. nov. 18. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmi vallomást, ha nem egy egysejtű szintjén van az érzelmi intelligenciád és a szituációs érzéked, úgy kábé X hét vagy hónap kapcsolat után ereszt meg az ember.

Imádom a 12-13 éveseket, akik azt hiszik, hogy a legjobb stratégia titokban crussholni valakit jó hosszan, aztán a nyakába önteni mindent egy pillanat alatt, és hogy ettől majd ez romantikus lesz, és nem rémisztően creepy (vagy valamilyen viszonzás esetén is bőven túl sok és befogadhatatlan pillanatok alatt).

2022. nov. 18. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem még nem volt ilyen, de két féle módon lehet felsülni: rossz pillanatban mondod el, vagy rossz embernek mondod el.
2022. nov. 18. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem előtte bemutatkozni.
2022. nov. 18. 16:14
 4/5 anonim válasza:
76%
Azzal, hogy elmondtam. Mindig.
2022. nov. 18. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer, egy fiúbarátom úgy vallott nekem szerelmet, hogy előtte elküldte, hogy a groupchat-ükben hogy bíztatják a barátai, és aztán hozzátette, hogy tudja, hogy úgysem vagyok szerelmes belé. Nem is voltam, ettől függetlenül gáz volt az egész szituáció :D.
2022. nov. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!