Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rontottatok el szerelemi vallomásokat?
Figyelt kérdés
Hogyan sültetek fel a szerelem vallással?
Milyen kínos szituációba kerültetek, amikor szerelmet vallottak nektek?
Hány évesek vagytok, milyen neműek?
Ha itt nem szeretnétek, akkor megirhatjatok privátban is.
2022. nov. 18. 10:07
1/5 anonim válasza:
Szerelmi vallomást, ha nem egy egysejtű szintjén van az érzelmi intelligenciád és a szituációs érzéked, úgy kábé X hét vagy hónap kapcsolat után ereszt meg az ember.
Imádom a 12-13 éveseket, akik azt hiszik, hogy a legjobb stratégia titokban crussholni valakit jó hosszan, aztán a nyakába önteni mindent egy pillanat alatt, és hogy ettől majd ez romantikus lesz, és nem rémisztően creepy (vagy valamilyen viszonzás esetén is bőven túl sok és befogadhatatlan pillanatok alatt).
2/5 anonim válasza:
Velem még nem volt ilyen, de két féle módon lehet felsülni: rossz pillanatban mondod el, vagy rossz embernek mondod el.
3/5 anonim válasza:
Elfelejtettem előtte bemutatkozni.
5/5 anonim válasza:
Egyszer, egy fiúbarátom úgy vallott nekem szerelmet, hogy előtte elküldte, hogy a groupchat-ükben hogy bíztatják a barátai, és aztán hozzátette, hogy tudja, hogy úgysem vagyok szerelmes belé. Nem is voltam, ettől függetlenül gáz volt az egész szituáció :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!