Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni olyan esetben, ha egy csajnak bejövök, de ő nekem nagyon nem?
Figyelt kérdés
Valamiért mostanában elég sokszor előfordul velem, hogy számomra kevésbé vonzó lányok odajönnek hozzám és a tudtomra adják vagy elég erősen jelezik, hogy bejövök nekik. Nyilván azért írtam a kérdést, mert semmiképpen sem szeretném megbántani őket, viszont ha nem reagálok semmit elkezdenek egyre agresszívabban nyomulni. A kínos szituációkat alapból elég jól tudom kezelni, viszont itt úgy érzem, hogy nem találom a jó megoldást. Most legutóbb egy céges bulin történt egy ilyen eset a kolléganőmmel, ahol se ilyen "van barátnőm", se egy "bocsi de nem vagy az esetem" kártyát nem tudtam kijátszani, mivel ott tudják, hogy jelenleg nincs párkapcsolatom, ráadásul ha rosszul sül el, még kitudja hány évig fogunk együtt dolgozni. Főleg nők véleménye érdekelne, hogy mi lenne a legkíméletesebb megoldás, amit tehetnék.2022. nov. 9. 16:19
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt nem kell túlbonyolítani. Itt nem arról van szó, hogy szerelmesek beléd, csak bejössz nekik.
2/6 A kérdező kommentje:
Épp ez teszi nekem még kellemetlenebbé. Az, hogy a bulin beleült az ölembe, meg folyamat a karomat fogdosta számomra elég egyértelmű jel. Aláírom, hogy picit ittasok voltunk, de azért na.
2022. nov. 9. 17:57
3/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul hétfőn több munkatársam is kérdezgette, hogy "Na mi van, összejöttetek?".
2022. nov. 9. 18:06
4/6 anonim válasza:
Ilyen esetben,ha pl valaki beleül az öledbe azért érdemes finoman jelezni,hogy neked ez kellemetlen. Finoman azért meg lehet mondani az illetőnek,hogy ne haragudjon meg,de neked nem az eseted. Ha meg zokon veszi,az az ő baja. Engem is volt,hogy utasítottak vissza,mégse sértődtem meg. Nyilván kellemetlen egy kicsit a szitu,de ha nem állítod le őket,akkor úgy fogják érezni,hogy van esélyed náluk.
32/N
5/6 anonim válasza:
Megdugod oket! Ne legyel finnyas a tapssztalat az tapasztalat!! Kesobb majd megkoszonod! Szivesen!
6/6 anonim válasza:
egy mocskolás azért beleférhetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!