Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ? szerintetek lehet még esély a későbbiekben újra kezdésre?
A barátnőm akit nagyon szeretek szakított velem a héten mert ,hogy még nem áll készen egy komoly kapcsolatra és hogy tér kell neki de állítása szerint ugyan úgy szeret és ugyan úgy tartani akarja velem a kapcsolatot ugyan úgy talalkozgathatunk stb...és ha majd készen áll egy komoly kapcsolatra akkor még lehet valami
Szerintetek érdemes folytatni így is a kapcsolatot hogy nem vagyunk együtt ?lehet még esély újra kezdésre?
Az a helyzet nagyon szeretem számomra ő az igazi és nagyon fáj hogy szakított és én nemtudom elfelejteni őt minden hozzákot mert mindent együtt csináltunk...
Ha tényleg annyira szereted őt, továbbra is lehettek barátok, majd meglátod hogyan viselkedik más fiúkkal, hogy ez a "nem állok még készen egy komoly párkapcsolatra" maszlag csak kifogás a szakításra vagy nem. Mert nekem ez erősen kamunak hangzik. Aki nem áll készen egy komoly párkapcsolatra az nem keres magának párkapcsolatot. Ez ilyen egyszerű, ha engem kérdezel ez egy kifogás volt, nem talált jobb indokot a szakításra. Ebből már nem lesz soha semmi, ha engem kérdezel, szerintem hagyd az egészet.
Ha valóban szeretne téged, akkor nem szakított volna veled, hanem megbeszélte volna veled, hogy figyelj ez és ez a helyzet, kérlek várj még egy kicsit ezzel meg azzal a dologgal. Azért akar maga mellett tartani téged, ha nem talál más faszit magának, akkor majd "ha ló nincs a szamár is jó" alapon visszamehet hozzád.
Nem érdemes ezzel a lánnyal foglalkoznod, találsz te magadnak jobbat is
Figyelj csak! Hogy mondhatod, hogy neked olyasvalaki az igazi, aki elhagyott és még hazudott is?
Ennyire értéktelennek érzed magad?
Amikor azt mondta neked a lány, hogy ugyanúgy szeret, ugyanúgy találkozhattok, blabla... azt csak azért mondta, hogy ne legyen nagy veszekedés, így könnyebb volt szakítani ordbálás/könyörgés nélkül. A bizonyíték erre az, hogy máshogy viselkedik, már nem ír vissza, stb.
Felejtsd el, majd találsz olyat, aki tényleg szeret. 15 év körülinek tűnsz, hidd el, hogy lesz még sok csalódásod a jövőben is, amíg nem találsz egy hozzád illőt.
Gondolj arra, hogy ha ez a lány lett volna az igazi, akkor nem hagyott volna el. Mert az igazi soha nem hagy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!