Hogyha 3 éven belül,2x is elmegy abortuszra valaki, kisebb az esély arra, hogy teherbe eshet a későbbiekben?
2x is papírvékonyra kapartatja a méhét. . .
Előfordulhat.
Nem kaparás, hanem vákumos abortusz.
Barátnőm szeretné elvégeztetni, de ha azt mondja neki a doki, hogy talán nem is lehet többé, akkor tartja meg.
A vákuumos abortusz után is kaparnak.
Az első abortuszán nyilván kapott egy tájékoztató beleegyező nyilatkozatot, amiben elolvasta a lehetséges szövődményeket, köztük a meddőséget is, statisztikailag 5-10%-os valószínűséggel.
Az első abortusza és ennyi kockázatot hordozott magában, a második is ennyit fog.
Nekem nem volt abortuszom, hanem két missed ab, mégpedig egy éven belül, az eljárás ugyanaz. Velem is aláíratták a papírt a lehetséges szövődményekről.
Hál' Istennek ezután két egészséges gyermekem született, mindezek ellenére.
Mindenesetre a lehetséges szövődmények miatt nő a kockázati tényező, csökken az esélye a későbbi gyermekvállalásnak.
A barátnődnek sürgősen el kellene gondolkodni a fogamzásgátláson, ne védekezésnek használja az abortuszt!!!!
7-es vagyok, remélem valamit elnéztél, és ez nem nekem szól!!!
Nekem két missed ab-om volt, vagyis spontán vetélés művi befejezése!
Az eljárás sajnos ugyanaz mint az abortusznál.
Remélem amit írtál nem rám értetted!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!