Van esély arra, hogy Vecsei H. Miklós színművésszel a későbbiekben bármilyen kapcsolatot létesítsek?
Egy ambiciózus fiatal lány vagyok. Nagyon nagy szenvedélyem a színház irànt/ színházzal szemben több éve tart töretlenül. Színész vagy rendező szeretnék lenni. Vecsei H. Miklóst még annó egy színdarabban láttam meg, mostanra már kb. minden YouTube-on megtalálható interjút megnéztem. Szeretném megismerni, akár barátságtól tőbbet is el tudnék képzelni. Úgy érzem, hogy nagyon hasonló a világról alkotott képünk, szemléleteink, értékrendünk. Véleményem szerint jól ki is jönnénk. Igaz, édesapám és édesanyám nem színművész és/vagy rendező, nincs protekcióm. Hogyan tudnék megismerkedni vele? Vevő lenne akár a baráti közeledésemre? Ismerkedik nem ismert emberekkel? Van erre az egész jelenségre esély? Hogyan lehetne kivitelezni?
Rólam és a külsőségeimről annyit, hogy viszonylag magas vagyok, szőkés barna a hajam, világos kék a szemem, sportolok szóval viszonylag atletikus az alkatom. Imádom az irodalmat.
Válaszod előre is köszönöm!
Igen, ahogy az előző válaszoló írta, Poketes eseményeknél, vagy irodalmi beszélgetéseknél, előadások után a művészbejárónál lehet vele beszélgetni:)
De azért felhívnám a figyelmet arra (és kérlek ne vedd sértésnek, egyáltalán nem megbántani akarlak, főleg hogy én is nagyon szívesen beszélgetnék vele:D), hogy ilyen alkalmaknál sokan vannak ott, általábban sorban állnak hozzá az emberek, neki a sok sorban álló lány közül egy leszel, akármilyen csinos vagy, vagy akármilyen kellemes is a társaságodban lenni. Utánad jön a következő ember, Te kb. 5 percet, ha tudsz vele beszélni, az alatt meg... Külön találkozást ismeretlenekkel biztosan nem vállal, tekintve hogy még tök jó programokat is néha le kell mondania, annyira nincs ideje. Illetve: "akár barátságtól többet is el tudnék képzelni" Vecsei H. Miklósnak van barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!