Szerintetek milyen valójában Vecsei H. Miklós? Ti voltatok POKET szülinapon?
Az a barna hajú lány, Horváth Panna, a barátnője?
Ha van itt olyan, aki ismeri Hasit, a hétköznapokban milyen? Több interjút láttam vele, nekem kicsit olyan "túl tökéletes" figura.
Horváth Panna a barátnője.
Én előre leszögezem, hogy nem ismerem személyesen, szóval én a színházi alakításait és az interjúit, más tevékenységeit veszem alapul, azt, hogy milyen a magánéletében azt nem tudom, de az nyílván rá, és a közeli hozzátartozóira tartozik.
Beszélt amúgy arról egy interjúban, hogy sokan nem kedvelik, mert kialakult róla az a kép, amit Te is írtál, hogy ilyen "túl tökéletes". Ott mondta, hogy ez zavarja is, ezért is nem szívesen vállal interjúkat, merthogy ő nagyon sok hibával rendelkezik, de ezeket a színpadon (jelenleg legfőképp a Mondjad Atikám!-ban) mutatja meg, azokból dolgozik.
Sok darabban láttam már, én nagyon tehetséges színésznek tartom, óriási hatással volt rám egy-két alakítása.
Úgy gondolom, hogy az olyan típusú ötletei, mint például a Poket, és az interjúkban és irodalmi esteken megfogalmazott gondolatai, nagyon értékesek.
Tekintve, hogy nem ismerem személyesen, nem biztos hogy arra tudtam válaszolni amire tényleg kíváncsi voltál, de gondoltam leírom a véleményem:)
#2-esnek. Nem, pannahorvath az instagram neve:)
(#1 vagyok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!