Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi zajlik ilyenkor az exem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik ilyenkor az exem fejében?

Figyelt kérdés

Pár napja beszéltem egyik fiú barátommal és mesélte, hogy mondta neki az exem, hogy vissza akar kapni DEEE ennek a fiúnak is bejövök és azt mondta neki, hogy én már nem érzek iránta semmit meg már nem is kedvelem (ez egyáltalán nincs így). Aztán azóta ilyen hullámvölgyes a viszonyulása felém, valamikor kedves és aranyosan piszkál máskor pedig rideg és bunkózik. Tudom, hogy nem könnyű eset és imád szurkálódni. De egyszerűen nem tudok kiigazodni. Hozzáteszem folyamatosan néz és tartja velem a szemkontaktust.:))

Válaszokat köszönöm!

2022. okt. 28. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De jó lenne, ha az emberek legalább néhanap őszinték lennének egymással.
2022. okt. 28. 20:16
 2/7 anonim válasza:

Csak hívd el sütizni... vagy bármi. ok elvileg neki kéne téged, de néha Te is léphetsz.

Én kamaszként az ilyesmit mindig elszúrtam. Ti legyetek ügyesebbek.

2022. okt. 29. 00:40
 3/7 anonim válasza:

Mi zajlik a fejében?

Hogy kellesz neki, de nem mennél el vele ha hívna.

Így aztán nem mer hívni, mert tudod mi férfiak félünk a kudarctól mint a tűztől.

Ezért hívd el nyugodtan Te. Ha nem jártatok volna nem mondanám, de jártatok, vagy hát lehet, hogy most is jártok, csak valami félreértés folymán nem tudtok róla.

2022. okt. 29. 00:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Egyszerűen a fiúkon kiigazodni nem lehet. Tegnap annyira felidegesített mert előtte sétáltam és kirúgta a lábam ok nélkül, nem estem el hálistennek. Ja és vártunk a többiekre az egyik haverjával aztán a haverja elkezdett kötekedni velem, hogy dagadt vagyok fogyni kéne pedig 163cm vagyok és 55kg szerintem ez egyáltalán nem sok na mindegy. Utána elkezdtem viccelődni, hogy na mivan nem kellenek a combjaim (ne kérdezzétek visszagondolva irtó gáznak érzem dehát akkor ez jött ki) és az exem elkezdett motyogni valamit az orra alatt de azt nem értettem. Sétáltunk haza én előrébb jártam mint ők aztán mondta az exem ennek a srácnak, hogy menj előre markold meg a (nevem) seggét. Természetesen nem engedtem.

Egyszerűen kiherélném ilyenkor.:DD

Na és ti mit tennétek? Nem szeretném elhívni sehova. Csak valahogy a tudtára szeretném adni, hogy amit a haverja mondott neki az nem igaz.

2022. okt. 29. 10:19
 5/7 anonim válasza:
Ez egy tapló, eddig nem mondtad. Vágd fejbe egy székkel.
2022. okt. 29. 10:37
 6/7 A kérdező kommentje:
De tegnap ezek előtt meg bújt hozzám és simizett meg ilyenek. Akkor változott meg mikor felvettem az egyik barátja mellényét mert szét voltam fagyva.
2022. okt. 29. 11:06
 7/7 anonim válasza:
Persze, ha szimpatikus tapló, megtarthatod, ki vagyok én, hogy beleszóljak.
2022. okt. 29. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!