Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki annyira megbántott, hogy nem tudok beszélni vele, de szeretnék... Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Még mindig nagyon szeretem, de egész egyszerűen nem tudok vele beszélni. Régebben verseket is írtam neki, olyan bókokat kapott tőlem, mint még senkitől sem, nagyon közel álltunk egymáshoz és egész egyszerűen olyan szinten megbántott - pont akkor, amikor a legkevésbé vártam tőle -, hogy akárhogy is próbálom, nem tudom túltenni magam rajta, főleg úgy, hogy igazából bocsánatot sem kért érte. Szinte beszélni sem tudok vele, pedig akarnék. Át lehet ezt valahogy hidalni? Le lehet ezt győzni? Vagy ennyi volt?2022. okt. 26. 11:08
1/11 anonim válasza:
Várj egy kicsit, mondjuk 1 hetet, és meglátod.
3/11 anonim válasza:
Én a felejtés mellett döntenék.
5/11 anonim válasza:
Felejtsd el, tudom könnyű írni, de ha megbantott és még bocsánatot sem kért kár erőltetni...
6/11 A kérdező kommentje:
Születésnapja volt, készítettem egy ajándékot, amit oda akartam adni neki, erre az volt a reakciója, hogy "hagyjál már ezzel a sz-rral, húzzak már el, nincs idegzete most hozzám, fontosabb dolgai is vannak, mint velem sz-rakodjon".
2022. okt. 27. 09:09
7/11 anonim válasza:
#6 Tiltanám mindenhol és soha többet rá se néznék.
8/11 anonim válasza:
Hát ennek volt előzménye is, a semmiből nem küld el az anyukádba. Csak akkor, ha rá vagy akaszkodva, és a terhére vagy. Az, hogy te versekkel meg bókokkal kerülgeted, nem jelenti azt, hogy ez a szerelem kölcsönös. Na most már értsél ebből, és ne akarj vele beszélni, mert a háta közepére kíván.
9/11 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy volt előzménye?
10/11 anonim válasza:
Ilyet az ember nem mond anélkül, hogy előtte már ne zaklatták volna. Egy kedves, viszontszeretett jó ismerősnél értelmezhetetlen a "nincs idege hozzá" meg a "fontosabb dolgai is vannak".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!