Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy fiút, akivel nem lehet semmi sem köztünk?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 20:03
3/6 anonim válasza:
Próbálj találni rajta valami undorítót!
Nekem egyszer tetszett egy srác, aki viszont undorítóan viselkedett velem. Egyszer ahogy ránéztem, rájöttem, hogy úgy néz ki, mint egy nyuszi. Nagy fogai voltak és ezzel együtt az arcvonásai olyan nyuszisak voltak. Utána már képtelen voltam rá férfiként tekinteni. Keress te is vmi ilyen vonást.
4/6 anonim válasza:
Nehéz és inkább próbálj másra gondolni. Ha gondolod írhatsz privátban, ha meg szeretnéd hódítani.
5/6 anonim válasza:
Egyelőre hagyd, hogy teljen az idő. Ilyesmivel akkor kell komolyabban foglalkozni, ha hónapok után sem tudod elfelejteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!