Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ha tetszik nektek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha tetszik nektek egy lány de az egyszer visszautasít akkor még fogtok nála próbálkozni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 15. 12:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
#18 igen igazad van, de nem elutasítani akartam hanem tényleg nem tudtam akkor beszélni vele s mire végeztem a dolgommal arra nagyon késő lett és nem akartam olyankor zavarni, másnap meg szintén foglalt voltam, utána meg már nem mertem írni mert nem tudtam, hogy vajon még akar-e beszélni velem. Ennek egy hete, írjak rá most egy hét után?
2022. okt. 15. 18:07
 22/30 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan. Mondd meg, hogy baromi sok dolgod volt. Csak így. Lazán.
2022. okt. 15. 18:09
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem írnék rá még egyszer.
2022. okt. 15. 18:18
 24/30 anonim ***** válasza:
26%
Pedig úgy kell, csak lazán, érzésből, vakon, őrülten. Ne érdekeljen se törvény, se szabály, se Isten, sem hatalom, amit érzel, tedd meg, rákendról!
2022. okt. 15. 18:20
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Ha az első elutasításra feladod, azt gondolja a lány, hogy nem is akartad őt igazán, mert ha akarnád, akkor küzdenél érte!
2022. okt. 15. 18:57
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondja nem, akkor az nekem nemet jelent, többször nem probálkozok. Lány meggondolja magát neki kell kezdeményezni.

Akki folyamatosan nyomul csak lejáratja magát még jobban, legyen az fiú vagy lány.

Abban is egyetértek, ha lány direkt a megszerezhetetlent játsza, pedig igent mondana az csak idegesítő.

2022. okt. 16. 18:49
 27/30 anonim ***** válasza:
67%
Nem, inkább örülnie kéne hgoy valaki leszólítja.
2022. okt. 17. 23:25
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem mert az olyan mint a " jobb ma egy veręb, mint holnap egy túzok" szindroma!

Soha nem tenném.Persze más a helyzet, ha bizonytalan a " nem" azaz rejtett "talán"!

2022. okt. 19. 13:27
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Túl azon, hogy erkölcsileg bunkóság figyelmen kívül hagyni a másik véleményét, még akkor is, ha az elutasítás, még jogilag is súrolja a zaklatás fogalmát.

De ha egyébként rendben is lenne ez a fajta viselkedés, akkor sem folyamodnék hozzá. Mégpedig azért, mert nem "á, egye fene, ha nincs jobb, jöhetsz" alapon akarok valakivel járni. Hanem olyasvalakit szeretnék társamnak, aki nem csak szánalomból, vagy nyaggatás hatására jön össze velem, hanem egyértelműen engem szeret.

2022. okt. 19. 16:37
 30/30 anonim ***** válasza:
43%
Ha egy nő visszautasít az engem vérig sért. Ugyan minek próbálkoznék vele megint? Te mosolyognál egy olyan emberre érdeklődéssel aki ember számba sem veszi a személyed?
2022. okt. 19. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!