Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha tetszik nektek egy lány de az egyszer visszautasít akkor még fogtok nála próbálkozni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 12:23
11/30 A kérdező kommentje:
És mi van olyan helyzetben mikor nem mondja ki tisztán, hogy nem szeretne semmit csak mondjuk nem ír vissza, vagy vissza ír de azt mondja, hogy dolga van és később még beszéltek, de többet nem ír. Akkor ráírtok még egyszer?
2022. okt. 15. 16:36
12/30 anonim válasza:
Akkor írok, próbálok őrült dolgokat csinálni, amivel kikényszerítek belőle valami reakciót. Ha dolga van, és később még beszélünk, mondom oké, és addig írok ezt-azt neki.
13/30 anonim válasza:
De előfordul olyan is, hogy totál leblokkolok, és nem tudom, hogy mi baja van.
14/30 anonim válasza:
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fáj és nem reménykedek még ilyenkor. De ez számomra a "ha meghalt a kutyám, már nem játszom vele" esete. Tényleg sajnálatos dolog, de nem tudok mit csinálni. Olyan nincs, hogy utána csak úgy meggondolta magát vagy bármi. Ha nem hát nem, nem tudok vele mit kezdeni. Ha később esetleg ő próbálkozna, akkor már részemről is tárgytalan, hiszen ha jónak látta volna ezt elsőre, akkor bele ment volna. Így meg nem csak egy pillanatnyi hóbort.
15/30 anonim válasza:
Ha bezárt a bolt, mikorra odaérek, akkor attól másnap miért ne mehetnék oda megint?
16/30 anonim válasza:
Az a baj, hogy van ez az életképtelen törvény, amit úgy neveznek zaklatás. Ha nem lenne, huhú, szerintem én az a fazon lennék, akit senkit sem állíthat meg.
17/30 anonim válasza:
Férfiként teljes mértékben osztom a #10 (16:01) véleményét. Nagyon tetszik (és ez már régebben vezérli a gondolataimat)az a megállapítása, hogy mi lenne, ha fordított lenne a helyzet. Mit gondolna ilyenkor egy fiú (pl. a #9 (15:52) válaszoló)?
18/30 anonim válasza:
#11 ez ugyan úgy elutasítás, de annyi bőr nem volt a pofádon hogy megmondd neki. Ez méginkább szánalmas. Talán ha megmondja és utana jelzi hogy szeretne valamit akkor meggondolnám, de ha meg se monfja hanem eltűnik akkor tényleg menjen a picshába.
19/30 anonim válasza:
17, kilences válaszoló itt. Őszintén szólva volt már benne részem. Kicsit zavart, de sosem tiltottam vagy mondtam, hogy takarodjon. Sőt, őszinte leszek, egy-kettőbe bele is szerettem - miután már lemondtak rólam. Sajnos.
20/30 anonim válasza:
Ha anyutok megkérdi, hogy kell e a tortából, amit most sütött, és te azt mondod, hogy nem, akkor az nálad azt jelenti, hogy később sem fogsz vágni belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!