Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeret, ezért eltaszít???

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, ezért eltaszít???

Figyelt kérdés

Egy nagyon fura helyzet állt elő. Szóval van egy csaj... Elvileg szerelmes belém. És van csomó srác, akivel csak úgy kavargat. Ezeknek a srácoknak küldözget képeket, taperolhatják, meg hasonló, én pedig, ha hozzáérek, a kezemet eltolja, stb.

Miért tenne valaki ilyet azzal, akibe elvileg "szerelmes"? Van ennek lényege?

2022. okt. 11. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmes csak hülyít. Egy vagy a sok közül.
2022. okt. 11. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak elvileg szerelmes, gyakorlatilag nem.
2022. okt. 11. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne, akkor nem lennének más srácok.
2022. okt. 11. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Elvileg szerelmes beléd? Ezt honnan tudod?

Egyszer volt egy pasi, akivel írogattunk egymásnak, még hívásban is beszélgettünk. Én kollégiumban voltam, és egy este, amikor elmentem tusolni, a telefonom a szobámban hagytam. A pasi hívott, és a szobatársaim felvették, ők beszéltek vele. Én ezt csak akkor vettem észre, amikor láttam, hogy volt egy fogadott hívásom. Gondoltam, mi a fene. Mindegy, a sztori lényege az, hogy amikor a szobatársaim beszéltek a pasival, úgy adták elő, mintha én lennék, szeretem, meg ilyenek, ÉS Ő el is hitte. Ezen végem volt, és azóta nem is beszéltünk többet.

2022. okt. 13. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!