Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez gáz/eltaszító?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz/eltaszító?

Figyelt kérdés
ha egy lánynak van egy apró rés az első két foga közt(amúgy meg teljesen rendben vannak a fogai, fehérek, ápoltak stb) az nagyon visszataszító?
2015. nov. 1. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Dehogy is :D
2015. nov. 1. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Sok lánynak ennél sokkal nagyobb problémái vannak

Én voltam olyan lánnyal is akinek az egyik foga nem állt rendesen valahogy máshogy állt mint kellet vol a de igyis el tudott varázsolni a mosolyával

2015. nov. 1. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Volna*
2015. nov. 1. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Meg őrültél? Miért is lenne taszító vagy gáz? A lány tulajdonságai jobban érdekelnek és ha tiszták fel se tűnne
2015. nov. 1. 19:02
 5/9 anonim válasza:
Sokaknak bejon, nekem nem de amugy nem ez az elsodleges, ami meghatarozza, hogy egy lany vonzo-e vagy sem. Ne aggodj emiatt!
2015. nov. 1. 19:06
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
2015. nov. 1. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyan így van :D

Az első két fogam közt van egy pici rés, de én szeretem :D

Szerintem egyáltalán nem zavaró :)

Sokkal zavaróbb lenne az, ha össze-vissza állnának a fogai és ápolatlanok lennének, meg büdös lenne a szája.. az már zavaró :D

2015. nov. 1. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
fogszabalyzo !
2015. nov. 1. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy kell fogszabalyzo! Minek?
2015. nov. 4. 06:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!