Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább?
Ahhoz, hogy véglegesen túltedd magad rajta és közömbössé váljon számodra nem elég az, hogy Téged megbántott, átvert és még rossz ember is?
Mártír akarsz lenni mellette??? Szeretsz szenvedni??? Ő megváltozni a kedved szerint és a kedvedért nem fog!
Tüntess el mindent a környezetedből, ami rá emlékeztet (fényképek, ajándékok, ne nagyon járj arra felé, amerre sétáltatok stb.
Hát, ha igazat adtál nekem, akkor máris könnyebben fogadod el a tanácsomat. Akkor ehhez tartsd magad és légy elszánt, határozott, kitartó.
Akad még Neked másik is (talán többedik is...).
Tavaly ugyanekkor ugyanezt éltem át. Nagyon rosszul bánt velem, mégis úgy éreztem hogy nem bírom nélküle stb. stb.… Azóta egy éve külön vagyunk és boldogabb vagyok mint valaha vele :)
Szerintem a legfontosabb hogy próbálj a rossz dolgokra gondolni, és ha feljön vele kapcsolatban egy jó élmény próbált kompenzálni egy rosszal. Én tavaly kb. egy hónapot sírtam, aztán sikerült konkrétan egyik napról a másikra túltennem magam mert egyszerűen annyira tudatosult már bennem, hogy borzalmas amit csinál és százszor jobbat érdemlek hogy a végén nem tudtam már iránta érezni semmit, hiába voltak ott a jó emlékek. Klisé, de próbáld meg minél inkább lefoglalni magad. Én abban az időben dolgoztam, mellette edzettem, elkezdtem a jogsit és próbáltam annyira lefoglalni magam hogy még csak véletlenül se legyen időm rajta agyalni. Igazából mindegy mit csinálsz, csak próbálj minél kevesebb időt egyedül lenni, és ahogy telik az idő amikor egyedül leszel sem lesz már olyan rossz :) Nagyon nehéz egy ilyet magad mögött hagyni, de próbálj meg erős lenni mert ő sosem fog változni, és ha véletlenül újra összejönnétek abból is egy újabb szívtörés lenne… (Tapasztalat, mi majdnem három évig játszottuk ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!