Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Hogyan lépjek túl?
Elég hosszú történet, de megpróbálom minél rövidebben összefoglalni a lényeget.
Még augusztus közepén elkezdtem beszélgetni egy sráccal, aki elég hamar szimpatikussá vált számomra. Kedves, aranyos, érdeklődő volt. Elhívott párszor találkozni, és mindig nagyon jól éreztem vele magamat. Olyan 4-5 alkalommal találkoztunk, és minden szép lassan, de nagyon jól alakult. Üzeneteiből és a találkozásokon történtekből úgy éreztem igazán érdeklődik irántam és egyáltalán nem egyoldalú a dolog. A legtöbb, ami köztünk történt az a csók volt. Azonban kb egy hete elmondta, hogy bár nagyon szép vagyok és van valami nagyon szimpatikus a személyiségemben stb, nem érez eleget egy kapcsolathoz. Azóta nagyon magam alatt vagyok, rengeteg sírtam, keveset alszom és egész nap ő jár a fejemben. Nagyon rendesen elmondta a dolgokat, amitől azt hittem egyszerűbb lesz, de még mindig reménykedem, hogy esetleg mégis lehet köztünk valami. Ő az első igazi nagy szerelmem, és tényleg nem szerettem még ennyire senkit. És ami még fontos, hogy azóta is beszélünk, ami sokak szerint nem a legjobb ötlet, de sokkal kevésbé fáj így, mintha egyáltalán nem beszélnénk már.
Van még esély, hogy legyen köztünk valami? Vagy tovább kéne lépnem? De mégis hogyan?
17L
Most még lehet jó, de ha talál valakit, magadat fogod kínozni.
Sajnos a legjobb döntés az, ha szépen lassan leépíted ezt a kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!