Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen van egy fiú aki tetszik én is bejövök neki?
Amikor találkozunk folyton mosolyog rám és beszélgetünk meg amikor a haverja rám mozdult féltékeny lett erre azt mondta hogy ő kell nekem és mi előtt válaszoltam volna lelépett azóta nem beszél velem mit csináljak?
19/L 21/F
Szia! Egy kukkot nem értettem a mobdanivalodbol csak úgy hogy magamban valamiféle verziót alakítottam ki miszerint ő megkerdezte hogy kell e neked és mielőtt válaszoltál volna lelepett... Jól gondolom?
Ha ja nem értem miért kérdezte ha megse várta a választ. XD
Amúgy meg sokkal jobb lett volna ha ő jelentette volna ki kerek perec hogy bejosz neki.
Ez így olyan semmi, olyan mintha huzna az agyad mert látja hogy tetszik neked és várja hogy szaladj utána mint a kiskutya.
A helyedben vissza fizetnem a kölcsönt alaposan és nem reagálnék a kérdésére semmit, minimum hogy szimpatikus, hadd gondolkodjon hogy most az mit is jelent.
Ne add meg magad oly könnyen bármennyire tetszik. Hadd lihegjen pár sort, hadd vadaszon ő rád és ne fordítva! :)
Szóval ahogy ki tudtam venni, a srác haverja rád mozdult, erre a srác kijelentette, hogy te kellessz neki, erre lelépett, meg sem várva, hogy te erre bármit is regálj. Jól értem?
Ha igen, akkor mondd meg a srácnak, hogy mondja a szemedbe ha tetszel neki, ne ilyen gyerekes féltékenykedéssel fejezze ki a vonzalmát irántad
Tisztáznod kellene ezt a mondatot a kérdésedben:
"...azt mondta hogy ő kell nekem és mi előtt válaszoltam volna lelépett...".
A válaszolók némelyike úgy értelmezi, hogy a fiú mondta, hogy kellesz neki, de nem ezt írtad.
Nézetm szerint találkozz vele és tisztázzátok a helyzetet.
7-es tényleg igazad van.
1-es vagyok, bár amúgy így még rafkósabb, magabiztosabb a fiú.
Ezek szerint tisztábban van vele hogy tetszik a kerdezonek és még válaszra se várt, oly annyira. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!