Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Olyan furaaaa
Hát, tényleg fura... Érzelmi zavaros lehet
Szerintem amennyiben túlléptél rajta, ne engedd hogy így bánjon Veled, vagy ne mondjon csúnyákat vagy egyszerűen csak küldd el, mert nem akarsz vele beszélgetni. Ez is nagyon abszurd, hogy össze akar hozni a haverjával, őszintén én sem értem ebben mi a logika :'D
Egyet értek az egyes válaszolóval, ne foglalkozz vele. Valamilyen pszichés problémája lehet, hogy egyik percben arról hadovál, hogy ő már nem akar tőled semmit, a másikban meg ölelget. Én a helyedben jó messzire elkerülném.
És ha megint elkezdi a már nem akarok tőled semmit dumát, mondd meg neki szépen, hogy
Józsika verd bele szépen a fejedbe, hogy én már túlléptem rajtad, nincs semmi köztünk és ne ölelgess random mert még más is rájön, hogy nem vagy komplett agyilag
Utolsó ez megmosolyogtatott:DD
Köszönöm, bár úgy nehéz lesz, hogy egy suliba járunk. Én is jó hülye voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!