Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent? Olyan furaaaa

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Olyan furaaaa

Figyelt kérdés
Az exem egyik pillanatban kedves a másikban pedig gonosz. Egyfolytában arról beszél és azzal piszkál, hogy jöjjek már össze a legjobb haverjával. Olyan csúnyákat tud mondani. Iszonyatosan makacs, egoista és büszke. Meg olyanokat mondd, hogy ő már nem akar tőlem semmit (pedig én már rég túlléptem nem is beszélek róla soha úgyhogy nem tudom ez honnan jött neki). Valamikor pedig ölelget, kérdezgeti hogy vagyok stb. Mondjuk ezeket már rég csinálta.
2022. okt. 2. 09:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tényleg fura... Érzelmi zavaros lehet

Szerintem amennyiben túlléptél rajta, ne engedd hogy így bánjon Veled, vagy ne mondjon csúnyákat vagy egyszerűen csak küldd el, mert nem akarsz vele beszélgetni. Ez is nagyon abszurd, hogy össze akar hozni a haverjával, őszintén én sem értem ebben mi a logika :'D

2022. okt. 2. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az egyes válaszolóval, ne foglalkozz vele. Valamilyen pszichés problémája lehet, hogy egyik percben arról hadovál, hogy ő már nem akar tőled semmit, a másikban meg ölelget. Én a helyedben jó messzire elkerülném.

És ha megint elkezdi a már nem akarok tőled semmit dumát, mondd meg neki szépen, hogy

Józsika verd bele szépen a fejedbe, hogy én már túlléptem rajtad, nincs semmi köztünk és ne ölelgess random mert még más is rájön, hogy nem vagy komplett agyilag

2022. okt. 2. 10:33
 3/11 A kérdező kommentje:

Utolsó ez megmosolyogtatott:DD

Köszönöm, bár úgy nehéz lesz, hogy egy suliba járunk. Én is jó hülye voltam.

2022. okt. 2. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Hű, még a hideg kirázott! Lépjél gyorsan, ez nem normális.
2022. okt. 2. 11:10
 5/11 A kérdező kommentje:
De mit tehetnék?
2022. okt. 2. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Gőzöm sincs, de pszichopata viselkedik így. Akkor viselkedik így, ha mások is látják, vagy ha egyedül vagytok? Az előbbi a jobbik eset, akkor valószínű csak "én vagyok a Jóisten" szindrómás, ha utóbbi....hát az baj. Akkor ne maradj vele kettesben, mert ez nem normális.
2022. okt. 2. 11:22
 7/11 A kérdező kommentje:
A legjobb barátjának mondta, hogy ő már nem akar tőlem semmit, aki nekem is a legjobb barátom. Akkor viselkedik így amikor többen vagyunk. Olyanokat is hallottam tőle, hogy haljak meg, de ezt már nekem mondta, meg, hogy a temetőben lenne a helyem.:)
2022. okt. 2. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, ez tényleg tiszta bolond, semmi képpen ne maradj vele egyedül, ez már tényleg nem normális
2022. okt. 2. 11:39
 9/11 anonim ***** válasza:
1es vagyok, szerintem is minél gyorsabban próbálj meg minél távolabb kerülni tőle
2022. okt. 2. 11:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget a szüleidtől, barátaidtól, minél többen tudnak róla, annál jobb. Ne ide írosgass, menj és mondd el otthon.
2022. okt. 2. 11:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!