Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szabad megpuszilni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szabad megpuszilni órán a szerelmemet?

Figyelt kérdés
Az osztálytársamról van szó, aki egyben a barátnőm is, és egyszer megpusziltam irodalom órán és akkor ránk szólt a tanár hogy ha mégegyszer megteszem akkor szétültet mknket. Még a kezét se szabad megfognom, mert állitólag akkor nem írunk szépen pedig ő balkezés vagyis nem azt a kezét fogom meg amivrl ír.

2022. okt. 2. 00:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%
mert vicces :D
2022. okt. 2. 01:07
 12/32 A kérdező kommentje:
#11 Miért vicces, ha ő emiatt sír?
2022. okt. 2. 01:09
 13/32 anonim ***** válasza:
92%

Oran dolgozunk/tanulunk.

Maganelet kizarva

2022. okt. 2. 01:45
 14/32 anonim ***** válasza:
93%

Gyerek vagy, ezért nem tudod elválasztani a sulit és a magánéleted.

Én anno a tanárnőmmel jártam. A sulin kívül. A suliban magáztam, és volt, hogy simán beírta a kettest, ha annyit ért a dolgozatom.

A magadfajták szoktak felnőttként is munkatársakkal dugni, aztán meg megy a sipítozás.

2022. okt. 2. 01:49
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azon mulatok, hogy vallásos lányiskolába jártam, én már azon ledöbbentem, amikor azt láttam, hogy más iskolákban a folyosón csókolóznak a diákok. Nálunk kirúgták volna, ha vki ilyet csinál.
2022. okt. 2. 01:58
 16/32 anonim ***** válasza:
93%

hogy ugrik mindenki a kamu kérdésre

törpenyuszika aha

2022. okt. 2. 02:32
 17/32 anonim ***** válasza:
86%
Tanulj az iskolában te ökör.
2022. okt. 2. 12:13
 18/32 anonim válasza:
12%
Ne foglalkozz senki mással, én a helyedben megcsókolnám az órán a tanár előtt, hogy lássa hogy akkor is szeretitek egymást. Ha szét ültet hát szét ültet, a következő órán majd újra egymás mellett ültök meg délután amikor otthon vagytok vagy valamelyikőtöknél.
2022. okt. 2. 12:24
 19/32 A kérdező kommentje:
#18 Köszönöm!
2022. okt. 2. 12:30
 20/32 anonim válasza:
15%

Nincs mit.

Engem sem érdekelt a világ. Egyébként, ha valaki beszól neki azt üsd meg. Persze csak akkor, ha nem lány az illető. Senki és semmi nem számít, le kell szarni mindenkit. Ketten legyetek a világ ellen.

2022. okt. 2. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!