Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás előtt mit nem szabad enni/inni? 17L
Van egy srác akivel már párszor találkoztam jól megvagyunk de eddig csak szájra puszi volt
Ha lesz csokolozas nem akarom azt hogy a szám fura szagú legyen xdd nagyon gaz erről beszélni de mégis
Rágó? Mit nem ehetek aznap?
Reggel mosok fogat, délután találkozunk és eszünk is majd, előtte is megmossam meg 1x?
Éves után ragozzak?
Tejes italt ne igyak?
Bocsánat ezért a hulye kérdésért de nem akarom hogy bárkinek is kellemetlen legyen
Azért is kérdezem mert pl egyszer egyik barátnőm nagyon közel jött és nem tetszett a lehellete meg itthon is
Ezek max 3x fordultak elő de nem szeretném hogy velem ilyen történjen
Köszönöm előre is
Én azt mondom csapjál be előtte egy jó fokhagymás lángos aztán rajta
Ha utánna is kellesz a srácnak akkor tudható hogy ő az igazi xD
Főleg hagymát nem érdemes.
Illetve az édes dolgok, bármilyen szénhidrát alapú kaja, mindig jobbá teszik az általános szájszagot. Aki kevés szénhidrátot eszik, annak büdösebb a lehelete.
Hát oké köszönöm :D
Nem akarok foghagymás szájjal oda menni vagy előtte hagymás ételt enni de full mentolos se lesz :D hanem olyan természetes
Füstöltkolbászt és fokhagymát szalonnával. A többi mehet.
F
Hát köszönöm 😂
Nem volt semmi szerintem jó volt
És nem ettem semmi olyat meg mostam fogat előtte de ittam 2 teát nemtudom az baj e
Remelem nem volt rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!