Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg?
Figyelt kérdés
Ma megyek a barátnőmmel hajózni és amikor elköszönünk megakarom csókolni de nem tudom hogy hogyan meg félek, hogy nem leszek jó(amúgy egyszer beszéltünk erről és azt mondta szeretné) esetleg tanácsok?2017. nov. 5. 15:28
1/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez lesz az első csók, és a lánynak is
2017. nov. 5. 15:31
2/6 anonim válasza:
Menj oda, oszt érintsd a szád a szájához. Nem kell ezt túlbonyolítani.
3/6 anonim válasza:
Hát ha mindenképp a végén akarod, akkor szerintem elsőnek öleld meg szorosan utána told el picit magadtól,és nézz a szemébe, aztán a szájára. Hajolj oda hozzá és csókold meg! 😄 16/l
5/6 anonim válasza:
csokolas kozbe meg fingjal egyet azt szeretik
6/6 anonim válasza:
ahogy előttem is mondták, öleld meg, nézz a szemébe stb. Lassan csókold meg, először csak tedd oda a szád mozgasd, de ne kapd be a fejét. Majd utána jöhet a nyelv stb. de előbb találjátok meg a közös ritmust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!