Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem akarok erezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akarok erezni iranta Nem szabad 8evvel idosebb

Figyelt kérdés

Battyam haverjaba szerelmes voltam kiskoromban es evente csak 1x latom es sokszor azon kapom magam h mikor mar nincs ott nalunk v barmi napokig o jar a fejembe meg mikor ott van mellettem ujra es ujra bele szeretek

Akarhanyszor csak meglatom

Csak az a baj hogy o 23 eves en meg 15

Nemtudom mit tegyek hogy ne erezzek iranta

Nemis szoktunk beszelni meg semmi es tenyleg evente csak egyszer latom hihetetlen hogy meg mindig szeretem

5-6 eves koromba voltam szerelmes bele azota tart

2016. jún. 18. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

A korkülönbség csak egy szám, a börtön csak egy épület, a törvények csak mondatok.

Felejtsd el mihamarabb lol

2016. jún. 18. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Jah igen es tegnap readasul ugye voltunk sorfesztivalon es o is ott volt es dicsergetett hogy milyen szep vagyok stb..

Es igy megnehezebb

Sokszor azt veszem eszre hogy nez

Szoval szerintem o is mashogy viszonyul hozzam ugy hogy ez mar csak hab a tortan

2016. jún. 18. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Sírok :3
2016. jún. 18. 18:05
 4/7 Pézsma válasza:
Hát azt mondják a szerelemben nem számít a korkülönbség. Ha tényleg tetszik neked, és te is neki akkor próbálj meg közeledni hozzá, kérdezgesd a bátyád róla, stb. Csak egyetlen baj van, azzal hogy te 15 éves vagy és ő 23, szóval ő biztosan többet akar majd tőled, mint mondjuk csók. Ha téged ez nem zavar, akkor hajrá.
2016. jún. 18. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Ebben a korban számít a korkülönbség..... Te gyerek vagy, ő felnőtt.

Látni,hogy teljesen éretlen vagy, mit akarsz te? :)

Ha évente 1x látnád, annak a kapcsolatnak az ég világon semmi értelme nem lenne.....

2016. jún. 18. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
15 evesert hol kapna bortont. Latszik ismeritek az alap torvenyeket. Ha 14 elmulott a lany akkor nem buntet..
2018. jan. 2. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
tablazat a cikkben. [link]
2018. jan. 2. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!