Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarok erezni iranta Nem szabad 8evvel idosebb
Battyam haverjaba szerelmes voltam kiskoromban es evente csak 1x latom es sokszor azon kapom magam h mikor mar nincs ott nalunk v barmi napokig o jar a fejembe meg mikor ott van mellettem ujra es ujra bele szeretek
Akarhanyszor csak meglatom
Csak az a baj hogy o 23 eves en meg 15
Nemtudom mit tegyek hogy ne erezzek iranta
Nemis szoktunk beszelni meg semmi es tenyleg evente csak egyszer latom hihetetlen hogy meg mindig szeretem
5-6 eves koromba voltam szerelmes bele azota tart
A korkülönbség csak egy szám, a börtön csak egy épület, a törvények csak mondatok.
Felejtsd el mihamarabb lol
Jah igen es tegnap readasul ugye voltunk sorfesztivalon es o is ott volt es dicsergetett hogy milyen szep vagyok stb..
Es igy megnehezebb
Sokszor azt veszem eszre hogy nez
Szoval szerintem o is mashogy viszonyul hozzam ugy hogy ez mar csak hab a tortan
Ebben a korban számít a korkülönbség..... Te gyerek vagy, ő felnőtt.
Látni,hogy teljesen éretlen vagy, mit akarsz te? :)
Ha évente 1x látnád, annak a kapcsolatnak az ég világon semmi értelme nem lenne.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!