Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm rámászott a barátomra,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval szünetben ültem a barátom mellett ő beült közénk fel tette rá a lábát fogta a kezét,arcát és kövi szünetbe össze vesztünk.Nagyon elhiszi magáról és minden fiunak kelletteti magát és rázza a citrom seggét,k***a idegesitő de most a barátommal is és vele is összevesztem.Mit csináljak?2022. szept. 17. 09:03
11/15 A kérdező kommentje:
#10 olvasd már el figyelmesen,rohadtul nem félek tőle és leírtam,hogy mikor az arcát fogdosta levettem róla a kezét,és többet nem csinálta,a barátom is el mondta,hogy a leányzónak pasija van és én ott vagyok neki ugyhogy engem szeret mert ha azt a kurv*t szertné nem velem lenne:)))
2022. szept. 17. 19:00
12/15 anonim válasza:
Először a barátoddal békülj ki, utána pedig majd ketten megoldjátok a helyzetet. Bár azt nem tudom, hogy a barátoddal miért kellett összeveszni, de a kommunikáció csodákra képes.
13/15 A kérdező kommentje:
#12 vele már kibékültem,de szerintem meg jogos volt,h összevesztem vele,mivel o hagyta magat:))
2022. szept. 18. 08:45
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem lehettek túl idősek, ha ebből ekkora ügyet csináltok. Pár szóval el lehet rendezni egy ilyet, felesleges veszekedni.
15/15 anonim válasza:
ő a legjobb barátod?
minek az embernek ellenség ha ilyen barátai vannak...
Ami lényeges viszont hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot! ilyen barátod ne legyen! a fiúddal meg ülj le és beszéld át hogy most jártok vagy szakítás lesz e!
Egyébként hány évesek vagytok és hányadikosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!