Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm rámászott a barátomra,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval szünetben ültem a barátom mellett ő beült közénk fel tette rá a lábát fogta a kezét,arcát és kövi szünetbe össze vesztünk.Nagyon elhiszi magáról és minden fiunak kelletteti magát és rázza a citrom seggét,k***a idegesitő de most a barátommal is és vele is összevesztem.Mit csináljak?2022. szept. 17. 09:03
1/15 anonim válasza:
Hat ez elég fura... és a barátod ezt csak úgy hagyta? Mert akkor szakítanék vele is, de először is a barátnőddel kéne megszakítani minden kapcsolatot...
2/15 A kérdező kommentje:
Igen hagyta de másnap elmondta,hogy őt is nagyon idegesitette de nem tud mit csinálni mert rohadtul erőszakos egy lány és most rólam is kitalál minden hülyeséget meg hat hogy meg akar tepni ezen nagyot nevettem
2022. szept. 17. 09:32
3/15 anonim válasza:
Rámászik a pasidta és meg is akar tépni?
Remélem nem hagyod magad!
4/15 anonim válasza:
és egy ilyen embert a legjobb barátodnak nevezel? veled is vannak gondok
5/15 A kérdező kommentje:
#5 mar egyaltalan nem
2022. szept. 17. 11:49
6/15 anonim válasza:
Te nem sok mindet tudsz csinálni. A kapcsolatmegszakítás a minimum. A fiúdnak kellene helyre tenni.
8/15 A kérdező kommentje:
#8 Nagyon viccibe nyomod
2022. szept. 17. 17:03
9/15 anonim válasza:
3
Hidd el meg is fogja tépni a csaj, ha akadékoskodik!
Ha a kérdező hagyta hogy előtte kikezdjen a pasijával és nem csinált semmit, akkor tuti nem mer konfrontálódni a csajjal, tehát tart tőle.
Szóval valószínű a pasit is meg szerzi, és ha akarja a kérdezőt is megtépi ráadásként:P
10/15 A kérdező kommentje:
#10 Nem nem félek tőle és már leírtam,h levettem róla a kezét olyankor abba is hagyta:)) a barátom azt mondta h a leányzónak is van pasija és neki ott vagyok én és hogy én azt hiszem h őt választotta helyettem ami nem igaz:)
2022. szept. 17. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!