Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a legjobb lány barátom a fiú barátomra. Mit tegyek?
Van egy fiú barátom aki tényleg csak a barátom de a legjobb lány barátom féltékeny lett mert ő szerelmes a fiúba vagy tetszik neki.
Mivel azért tényleg sok időt töltök a fiúval és hat nagyon jóban vagyunk mintha a testvérem lenne de persze ezt lány barátom nem így látja és hát féltékeny nagyon rosszul esik neki h én ilyen jól elvagyok a fiúval .És azt mondja hogy ő is beszélget a fiúval de hogy neki hazudik a fiú és nem úgy viselkedik vele ahogy ő azt szeretné. És én nem akarom megbántani a legjobb lány barátomat de a fiúval ugyan így barát akarok maradni . segítsetek mitcsináljak?
Esedékes,hogy a fiunak te jösz be,ha a legjobb lánybarátodnak hazudik és máshogy viselkedik mint veled;továbbá az is közrejátszhat,hogy nem szimpatizál vele.
Szerintem a legjobb megoldás az,ha komolyan beszélsz a barátnőddel,ha csak barátsagot érzel közted és a fiu között.De vigyázz,mert lehet két tűz közé kell álnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!