Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Van egy lány a suliban, aki nagyon aranyos és mindig mosolyog rám, olyan szép a mosolya :o
És mindig úgy köszön "Szia" helyett, hogy "Sziaaaaaaaaaaaa". Chaten is meg élőben is. nagyon jó az illata és nagyon csinos leányzó.
Csak mindig kéreti magát, mert punci. De én tudom, hogy a szíve mélyén ő is egy szotyogós barack.
Írtam is neki egy verset:
Szemed szebben ragyog mint a város
Hajad illata, mint a fokhagymás lángos.
Hamvas kebled nem fázik,
Dekoltázsod alíg látszik,
Mert feltehetően
Nekem tartogaod a jövőben.
Eddig sikerült eljutnom. Szerintetek tetszeni fog neki? 🥺
Chaten is jó az illata?
Nem tudom mit tolsz, de én is kérek 😂😂
Jó a képzelőerőm. Most képzelj el egy ropogós cseresznyét. Nem érzed az illatát?? És nem harapnál bele? Na ezaz.
Jó ha mondjuk kukacos az más tészta, de ez a lány nem olyan fajta, neki nincs kukaca 🥺🥺🥺
Te meg vagy bolondulva. Azon még a nagyon kedves lányok is megbántódnak, hogy,,fokhagymás lángos illatod van".🤣🤣🤣
Ja és pedofilként fog rád lehet ettől tekinteni.
Az utolsó 2 sornál furán jön ki az ütem. Én más szavakkal fogalmaznám meg, de nekem bejön!
Sok sikert, szorítok neked!
Dehogy pedofil pasi, a kérdező csaj. Férfi nem írna ilyeneket:
"Csak mindig kéreti magát, mert punci. De én tudom, hogy a szíve mélyén ő is egy szotyogós barack."
Jó, mondjuk normális ember se, de az a gyakorin igazán nem elvárás...
Nem mondtam hogy normális vagyok. Amúgy miből gondolod hogy lány írta?
Meg hol írtam, hogy fiú vagyok? Mi ez az lmbtq ellenes hozzáállás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!