Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi csalódás ért, de nem tudom kezelni, mivel még nagyon sokáig kell vele egy közösségbe járnom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, tavaly ilyenkor kezdtem a középiskolát(Technikunba járok, ami 5 éves), és életemben először szerelmes lettem egy lányba. Verseket írtam neki, segítettem neki tanulni, próbáltam mindig érdeklődni hogy jól van e és éreztetni hogy fontos nekem, és egész jól alakult. Azt hittem hogy ő lesz az egyetlen. De nyáron elmondta hogy nem akar már tőlem semmit. És most elég szarul érzem magam, mivel általában ha ilyen történik valakivel akkor elkezd új dolgokat kipróbálni, el terelni a figyelmét, és idővel el kezd más lányok iránt érdeklődni, és elfelejti az elsőt. Csakhogy az elfelejtés része most picit nehéz, mivel ku**ára egy osztályba járok vele. Sulit meg nem akarok váltani, mivel mifelénk a legtöbb helyen hát... Sokszor hallottam hogy már késeltek is, ezért jöttem a jelenlegi sulimba. Ha voltatok ilyen helyzetben, hogy oldottátok meg/hogy lettek túl rajta?2022. szept. 11. 10:59
1/3 anonim válasza:
Egy ilyen helyzeten sajnos csak az idő segíthet
2/3 anonim válasza:
Szerintem is majd az idő segít ezen.
3/3 anonim válasza:
Az elfogadás segíthet. Te se jönnél össze olyannal, akit a hátad közepére se kívánsz. Tudom nehéz de próbáld meg annyira szeretni a lányt, hogy ha így lesz jó neki, akkor így, de jól érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!