Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem is tudom hol kezdjem. Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Metalgyerek1998 kérdése:

Nem is tudom hol kezdjem. Ti mit gondoltok? Mi a meglátásotok?

Figyelt kérdés

Nem értem ezeket a mai nőket egyszerűen, sok nőnek mért csak az ilyen tajparaszt ki ha én nem csicska kis drogos páva gyerekek kellenek. Egy szóval:életképtelenek?

És igen valahol el vagyok keseredve, mert én egyszerűen nem tudok olyan lenni mint ebbe a mai világban sok fiatal, tisztelet a kivételeknek. Csalódások csalódás hátán sajnos. Mondjuk habár soha nem tartottam magamat egy helyes gyereknek de akkor is ezek szerint ennyire nagy a baj? xdd

2022. júl. 14. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Szerinted mennyi esze van egy olyan nőnek, aki ilyen srácot választ? Kellene neked egy olyan csaj? Nem hinném...
2022. júl. 14. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Sok lány is azt gondolja, hogy minden srácnak csak a festett hajú riboszómák kellenek, szóval fordítva is ez a helyzet. És természetesen egyik sem igaz.
2022. júl. 14. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Ismerek egy enyhén k*rva lányt. Egyszer egy haverommal elkísértük ruhát venni (eredetileg nem tudtam hogy ez lesz, csak simán egy találkozásról volt szó). Na ő olyan, akinek valószínűleg olyan srác kell akit leírtál.

De meg kell értened, hogy nem minden lány ilyen. A lány/nő ismerőseim túlnyomó része nem az olyanokra bukik, mint amit leírtál.

2022. júl. 15. 01:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, köszönöm a válaszokat. Ami azt illeti nem tudom de annyira egyedül érzem magam, kb a munka maradt márcsak számomra semmi más, abba probálom temetni gondjaimat.
2022. júl. 22. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!