Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék kiszeretni belőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kiszeretni belőle?

Figyelt kérdés

Két éve ismertem meg mivel magányos voltam, és akartam valakit akivel megtudok beszélni mindent. Ezért kezdtem el beszélgető partnert keresni és vele sokkal jobban kijöttem mint másokkal. Viccesnek tartott és megértett. Mikor láttam hogy milyen szép és megkérdezte miért nincs barátnőm azt írtam hogy azért nincs barátnőm mivel nem keresek. Ezt azért írtam mivel nem akartam semmiképp hogy elveszítsem azt akivel olyan jól kijöttem. Viszont ahogy telt az idő én annál jobban beleszerettem, de azt gondoltam hogy hátha az idő segít vagy változtatni az érzéseimen vagy ő is belém szeret. De a helyzet csak annyit változott hogy a legjobb barátja lettem miközben én már csak rágondolok. Attól tartok hogyha két év alatt nem kezdett el érezni semmit akkor soha nem fog már, ugyanakkor nekem nagyon rossz érzés azt olvasni hogy kibe szerelmes és ki tetszik neki éppen. Egyszerre akarom örökre elfelejteni őt és nem. Mivel továbbra is ő az aki a legjobban megért és ma már tényleg bármit megtudok vele beszélni. De egyszer már majdnem sikerült volna azt írnom hogy többé ne beszéljünk mert nekem ez fáj, akkor írta hogy nem mondja gyakran de nagyon fontos vagyok neki, és nyílván a bűntudatom meggátolt. Az sem segített hogy mindig rosszul volt azért mivel senkivel nem tudott össze jönni aki tetszett neki. Nem akarok neki fájdalmat okozni de azt is gondolom hogy azért nem tud összejönni senkivel mert amikor megtudják a fiúk hogy van egy fiú legjobb barátja lelépnek. Persze ezt csak gondolom de gyanús hogy mindig nagyon kedves vele minden fiú aztán egyszer csak többé nem. Bármit megtennék érte és már az sem érdekel hogy nekem mennyire rossz ez így. Pont ezért nem tudom hogy mit tegyek melyik lenne neki a jobb. Ha én nem beszélek vele többé vagy sok évet kell várnia arra hogy találjon valakit akit nem zavar hogy én (fiú) vagyok a legjobb barátja.

Mivel én véget akarok vetni a szenvedésemnek jobban pártolnám hogy elfelejtjük egymást, de ha ez neki nagyobb fájdalom lenne mint a folytonos elutasítás akkor nem akarom. Nagyon sok mindent köszönhetek neki ezért a minimum hogy ezt elviselem ha úgy van. Melyik lenne nektek rosszabb a legjobb barát elvesztése vagy a folytonos szerelmi csalódás?

Bocsánat ha valamit zavarosan írtam. 19F

2022. febr. 3. 18:52
 1/5 anonim válasza:
Hali, hasonló helyzetben voltam, utólag az lett volna a jó döntés ha teljesen őszinte vagyok, nem így tettem. Még ha el is utasít akkor is könnyebb utána leszámolnod az érzéseiddel, mintha magadban tartanád. Nagyon javaslom hogy őszinte legyél barátom :D
2022. febr. 3. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Hű, ilyen srácot ismernék... 😳

Hallod, rendesen magányosnak érzem magam a leírtak alapján. Válaszolva a kérdésedre: szerintem a legjobb barát elvesztése sokkal rosszabb. Szinte az a legrosszabb. Hiszen a lelki társa vagy, míg ők a "többiek". Ha lépni akarsz, légy őszinte. Ha nem válik be, lehet elveszíted, és akkor kijön a második opciód, de ez akkor sem jó így. Előbb utóbb úgyis rosszabb lesz neked, szóval lépj minél hamarabb. Szerintem. Még az is lehet, hogy filmbeli lesz a jelenet, és bevavalja, hogy te is tetszel neki, vagy ő is rájön az érzelmeire, vagy nem tudom. Nekem ez a legjobb tanácsom. De ezt csak te tudhatod. Vállalsz-e áldozatot, vagy maradsz a bizonytalan biztonságban.

2022. febr. 3. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne már!! Mintha az én történetemet írtad volna meg, csak én 48 éves fejjel éltem ezt át egy 33 éves csajjal, fejest ugorva egy plátói szerelembe!! :(( Segíteni, sajnos, nem tudok, nincs okos ötletem, de engedelmeddel, kimásolom ezt a szöveget, átalakítom, és kiteszem kérdésként.
2022. febr. 7. 14:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom :/ és nyugodtan! :)
2022. febr. 10. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi. Ez már régi történet, 2020 eleje. Túl vagyok rajta, azóta (ő óta) volt pár lány, a jelenlegi barátnőmmel már 10 hónapja vagyunk együtt.
2022. febr. 10. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!