Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez a fiú is csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a fiú is csak arra mehet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, aki nagyon tetszik, szerintem én is neki, de kicsit félek attól, hogy nem csak arra megy-e, vagy nem un meg két hónap után. Nem ismerem igazán, csak annyit tudok elmondani róla, hogy az elmúlt egy évben kb az összes barátnőmre (kb 5 lány) ráírt az osztályból ismerkedési céllal (élőben meg bezzeg nem meri 😒), és a suliban ha esetleg véletlenül előkerül a szexualitás, mint érintőleges téma, vagy valamilyen szexuális utalást tesz valaki, akkor tiszta pókerarca van. Amúgy rendesnek tűnik, de nagyon unalmasnak. Látszik rajta, hogy még nagyon kis éretlen, nem igazi férfi.

Mindketten 16 évesek vagyunk, ő pár hónappal idősebb. Szerintetek is csak arra menne?

2022. szept. 8. 22:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
69%
Neked meg mi közöd hozzá hogy ő hogy szeret ismerkedni?
2022. szept. 9. 15:53
 22/32 anonim ***** válasza:
31%
Egyértelmű, hogy valakit meg akar dugni. Az mindegy neki, hogy kit, kisfiú még. Én a helyedben, hagynám.
2022. szept. 9. 16:04
 23/32 A kérdező kommentje:

Ezek a mai fiúk...

Szerintem is van a pakliban, akkor inkább hagyom

Az egyik barátnőmnek lassan egy éve írt egy szerelmes levelet. Annyira gáz volt, mikor a barátnőm megtalálta a táskájában. Mégcsak nem is személyesen kapta meg

2022. szept. 9. 16:10
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ismerkedj te B+! Ő legalább próbálkozik, nem úgy mint te.
2022. szept. 9. 16:53
 25/32 A kérdező kommentje:

Ő a fiú, ő hódítson meg! Milyen már, hogy nekem kelljen?

2022. szept. 9. 17:14
 26/32 anonim ***** válasza:
86%
#25 Annyira nem kellhet neked az a srác, ha nem akarsz tenni érte.
2022. szept. 9. 17:29
 27/32 anonim ***** válasza:
57%
#25 akkor meg ne járjon a kis szád, ha még a segged sem vagy képes felemelni.
2022. szept. 9. 18:06
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Tudod ki hóditson meg téged? Az anyád!

Nem akar téged senki meghódítani, megnyugodhatsz. Hódíts te inkább.

2022. szept. 9. 18:07
 29/32 A kérdező kommentje:

Kicsit eltértünl az eredeti kérdéstől...

Szóval a kérdésem: szerintetek hűséges lehet hozzám, vagy csak a nemi szervemre vágyakozik, és csak dugni akar?

2022. szept. 9. 19:51
 30/32 NTBS ***** válasza:
100%
Egyszerű. Beszélgetés vele, aztán szagú egy távlati határidőt arra. Ha szeret kitart, ha szexet akar eltűnik.
2022. szept. 9. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!